Gratis e-hefte med andakter og refleksjons/samtalespørsmål: Fem tekster fra Drikk – andakter i en hverdag full av skjermer

Gratis nedlastning

Ukas ros går til Tom Fjermedal

av | 19. okt, 2022 | Ukas ros

Det å gi ros til andre er en viktig kvalitet, og Ukas ros denne gang går til en som virkelig er god på det.  

– Noen ganger er det rett å gi ros til gode forbilder – og Tom Fjermedal er et forbilde når det gjelder å rose og takke for det som er godt, samt at han ofte deler det gode han leser med sitt nettverk. Det håper jeg vi andre kan bli inspirert av og ha som forbilde i hvordan vi forholder oss til mediene, sier Jarle Haugland, daglig leder i Tro & Medier.  

Tom Fjermedal sender ofte positive programreaksjoner til personer eller redaksjoner som gjør fine ting i mediene. Tro & Medier settes på kopi, og vi får det på den måten med oss. Vi setter pris på alle som roser det gode i mediene, og blir veldig glad om flere følger hans eksempel.  

Les flere Ukas ros her. 

Les Mediekommentaren her.  

 

Sammen gjør vi Jesus synlig i mediene.
Bli fastgiver eller støtt oss gjerne med en gave. Vipps 55256 eller kontonummer 3000.14.66824.

[gi_en_gave_iframe]
#

Siste innlegg

$
Kjære unge jente

Kjære unge jente

Jeg vil gjerne dele noen tanker med deg som jeg tror opptar deg, og som jeg er overbevist om at du trenger å bli minnet på i den tiden vi lever i. 

Den offentlige samtale + kristne = ? 

Den offentlige samtale + kristne = ? 

Å «stikke hodet fram» kommer selvsagt med en pris – men hver gang en gjør det, innser en at mange flere deler meningene, men ikke nødvendigvis motet til å si det selv.

Hvorfor er de så sinte på Danby? 

Hvorfor er de så sinte på Danby? 

Er du en av dem som nettopp har begynt å se på «Spillet» på TV2, eller har planer om å se programmet? Da vil denne teksten inneholde noen avsløringer fra starten av serien. Sånn, da er du advart. 

Jeg tror Gud gråter og er sint!

Jeg tror Gud gråter og er sint!

«Finnes det gutter som ikke er avhengig av porno?», spurte en ung kvinne oss en dag da hun delte om sine erfaringer med gutter i Norge i dag.

Kompani Lauritzen foreldretips 

Kompani Lauritzen foreldretips 

Har vi foreldre, og kanskje spesielt oss mødre, vegring for å tåle ubehag i møte med barneoppdragelse? Og hva kan vi lære av Kompani Lauritzen? 

#
$