Ukas ros går til Tut og mediekjør!

av | 27. jun, 2023 | Ukas ros

Ukas ros går til Tut og mediekjør!

av jun 27, 2023

Denne uken vil Tro & Medier gi Ukas ros til podkasten «Tut og mediekjør»! Tut & mediekjør presenterer seg som «en podkast for deg som er nysgjerrig på hvordan journalistikken blir til. Hva styrer de redaksjonelle avgjørelsene?».

I podkasten loser programlederne Eva Sannum og Svein Tore Bergestuen oss gjennom mange av mediebransjens mange krinkelkroker for å hjelpe oss å forstå.

– Journalistikken har stor innvirkning på hvordan vi forstår samfunnet, derfor er det viktig med et innblikk i hvordan denne formes. Hvilke etiske vurderinger gjøres? Hva tenker en redaktør eller journalist i møte med ulike dilemmaer? Aktualiteter drøftes, med et språk som den jevne mediebruker kan forstå, og vi blir litt klokere. Det fortjener ros, sier daglig leder i Tro & Medier, Jarle Haugland.

 

Bilde: Skjermdump fra Journalisten.no. 

Sammen gjør vi Jesus synlig i mediene.

Bli fast giver eller støtt oss gjerne med en gave. Vipps 55256 eller kontonummer 3000.14.66824.

#

Siste innlegg

$
Jeg tror Gud gråter og er sint!

Jeg tror Gud gråter og er sint!

«Finnes det gutter som ikke er avhengig av porno?», spurte en ung kvinne oss en dag da hun delte om sine erfaringer med gutter i Norge i dag.

Kompani Lauritzen foreldretips 

Kompani Lauritzen foreldretips 

Har vi foreldre, og kanskje spesielt oss mødre, vegring for å tåle ubehag i møte med barneoppdragelse? Og hva kan vi lære av Kompani Lauritzen? 

Kristenretten

Kristenretten

Nå er «Hendelsen som forandret Norge» lansert! Dette er en ny underholdende og opplysende miniserie med Farmen-presten, Thor Haavik!

#
$