Gratis e-hefte med andakter og refleksjons/samtalespørsmål: Fem tekster fra Drikk – andakter i en hverdag full av skjermer

Gratis nedlastning

Ukas ros går til Verdiverkstedet

av | 21. mar, 2023 | Ukas ros

Ukas ros går til Verdiverkstedet

av mar 21, 2023

Kortfilmen “Den magiske boka” er nominert til Beste norske kortfilm under Barnefilmfestivalen. Filmen handler om Bibelen!  

Et av prosjektene som mottok Mediestipendet i 2022, er nå ferdig, og er blitt til kortfilmen Den Magiske Boka. Nå er filmen nominert til Beste Norske Kortfilm 2023 av Barnefilmfestivalen som avholdes i Kristiansand i april. Dette er stort, og vi vil gratulere gjengen i Verdiverkstedet med nominasjonen og rose dem for den gode jobben de har gjort med filmen!  

Joakim Skavern i Verdiverkstedet sier i en e-post til oss at dette var en svært gledelig melding.  

Dette er en stor anerkjennelse og bekreftelse på at vi har gjort noe riktig. Barnefilmfestivalen er en av de mest prestisjefylte festivalene i Norge, sier han.  

Vi heier på gode filmer om Bibelen! Heia Den Magiske Boka!  

Les mer om hva Mediestipendet har betydd for produksjonen av Den Magiske Boka! 

Sammen gjør vi Jesus synlig i mediene.

Bli fast giver eller støtt oss gjerne med en gave. Vipps 55256 eller kontonummer 3000.14.66824.

#

Siste innlegg

$
Kjære unge jente

Kjære unge jente

Jeg vil gjerne dele noen tanker med deg som jeg tror opptar deg, og som jeg er overbevist om at du trenger å bli minnet på i den tiden vi lever i. 

Den offentlige samtale + kristne = ? 

Den offentlige samtale + kristne = ? 

Å «stikke hodet fram» kommer selvsagt med en pris – men hver gang en gjør det, innser en at mange flere deler meningene, men ikke nødvendigvis motet til å si det selv.

Hvorfor er de så sinte på Danby? 

Hvorfor er de så sinte på Danby? 

Er du en av dem som nettopp har begynt å se på «Spillet» på TV2, eller har planer om å se programmet? Da vil denne teksten inneholde noen avsløringer fra starten av serien. Sånn, da er du advart. 

Jeg tror Gud gråter og er sint!

Jeg tror Gud gråter og er sint!

«Finnes det gutter som ikke er avhengig av porno?», spurte en ung kvinne oss en dag da hun delte om sine erfaringer med gutter i Norge i dag.

Kompani Lauritzen foreldretips 

Kompani Lauritzen foreldretips 

Har vi foreldre, og kanskje spesielt oss mødre, vegring for å tåle ubehag i møte med barneoppdragelse? Og hva kan vi lære av Kompani Lauritzen? 

#
$