Gratis e-hefte med andakter og refleksjons/samtalespørsmål: Fem tekster fra Drikk – andakter i en hverdag full av skjermer

Gratis nedlastning

Ukas ros til «Beat for beat»

av | 4. mai, 2017 | Ukas ros

Det populære sangprogrammet «Beat for beat»har i snitt over 600 000 seere hver fredag kveld. Sist fredag var det mange som gledet seg over fine sanger om tro. Det ble også en nær og personlig fremføring av sangen Sjelen trenger til hvile.

Tro & Medier har mottatt ros på programmet fra våre medlemmer:

Fredag kveld slo vi på «Beat for beat» på NRK 1. Der ble Jesus synlig! En av deltakerne fortalte at han hadde gått med sin mor på møter flere ganger i uken da han vokste opp. Mor satt blant publikum, ble ropt fram, og de to sang en herlig sang om Jesus! En av de andre deltakerne gråt. Neste sang hadde også kristent innhold. Etterpå sa programlederen:"Hva er det som skjer her i kveld?" her

Ble fylt av takknemlighet over å se et tydelig glimt av Jesus i media!

 – Det sentrale budskapet om Jesus og frelsen ble nært og personlig under sist sending av «Beat for beat» på NRK, sier redaktør i Tro & Medier, Berit H. Steensen. 

Du kan se innslaget her.

 

Bli med og gjør Jesus synlig i mediene! Bli Mediepartner – fast giver i Tro & Medier eller Vipps til 55256.

#

Siste innlegg

$
Kjære unge jente

Kjære unge jente

Jeg vil gjerne dele noen tanker med deg som jeg tror opptar deg, og som jeg er overbevist om at du trenger å bli minnet på i den tiden vi lever i. 

Den offentlige samtale + kristne = ? 

Den offentlige samtale + kristne = ? 

Å «stikke hodet fram» kommer selvsagt med en pris – men hver gang en gjør det, innser en at mange flere deler meningene, men ikke nødvendigvis motet til å si det selv.

Hvorfor er de så sinte på Danby? 

Hvorfor er de så sinte på Danby? 

Er du en av dem som nettopp har begynt å se på «Spillet» på TV2, eller har planer om å se programmet? Da vil denne teksten inneholde noen avsløringer fra starten av serien. Sånn, da er du advart. 

Jeg tror Gud gråter og er sint!

Jeg tror Gud gråter og er sint!

«Finnes det gutter som ikke er avhengig av porno?», spurte en ung kvinne oss en dag da hun delte om sine erfaringer med gutter i Norge i dag.

Kompani Lauritzen foreldretips 

Kompani Lauritzen foreldretips 

Har vi foreldre, og kanskje spesielt oss mødre, vegring for å tåle ubehag i møte med barneoppdragelse? Og hva kan vi lære av Kompani Lauritzen? 

#
$