Gratis e-hefte med andakter og refleksjons/samtalespørsmål: Fem tekster fra Drikk – andakter i en hverdag full av skjermer

Gratis nedlastning

Ukas ros til «Hvem tror du at du er»

av | 27. jan, 2015 | Ukas ros

NRK1 er nå inne i sin tredje sesong av dokumentarserien Hvem tror du at du er. Gjennom åtte program følger vi kjente nordmenns søken etter sine røtter. 
 
denne ukens episode ble vi kjent med Mona Levin. Store deler av hennes slekt forsvant under krigen og hun vil nå prøve å finne ut hvem de var.
 
– Takk til NRK og Mona Levin for et godt gjennomført program. Denne ukes episode der vi fulgte Mona Levin i jakten på sin historie var sterk. Når vi i tillegg vet at de grusomme ugjerningene som ble gjort mot jødene knapt ligger en generasjon tilbake i tid, og at antisemittiske krefter på ny rører på seg i Europa, blir det en viktig dokumentar. Opplysning for hodet og hjertet. 
 
Familie & Medier gir ros til redaksjonen for en flott dokumentarserie som også gir lærdom om hvor viktig våre røtter er for å forstå hvem vi er.

#

Siste innlegg

$
Kjære unge jente

Kjære unge jente

Jeg vil gjerne dele noen tanker med deg som jeg tror opptar deg, og som jeg er overbevist om at du trenger å bli minnet på i den tiden vi lever i. 

Den offentlige samtale + kristne = ? 

Den offentlige samtale + kristne = ? 

Å «stikke hodet fram» kommer selvsagt med en pris – men hver gang en gjør det, innser en at mange flere deler meningene, men ikke nødvendigvis motet til å si det selv.

Hvorfor er de så sinte på Danby? 

Hvorfor er de så sinte på Danby? 

Er du en av dem som nettopp har begynt å se på «Spillet» på TV2, eller har planer om å se programmet? Da vil denne teksten inneholde noen avsløringer fra starten av serien. Sånn, da er du advart. 

Jeg tror Gud gråter og er sint!

Jeg tror Gud gråter og er sint!

«Finnes det gutter som ikke er avhengig av porno?», spurte en ung kvinne oss en dag da hun delte om sine erfaringer med gutter i Norge i dag.

Kompani Lauritzen foreldretips 

Kompani Lauritzen foreldretips 

Har vi foreldre, og kanskje spesielt oss mødre, vegring for å tåle ubehag i møte med barneoppdragelse? Og hva kan vi lære av Kompani Lauritzen? 

#
$