Ukas ros til NRK og Filadelfiakirken Drammen

av | 24. feb, 2022 | Ukas ros

Denne uka fikk vi følgende e-post:  

«Hørte i går på gudstjenesten fra Filadefiakirken i Drammen, der Jarle Waldemar talte. Da han hadde avsluttet, kunne jeg ikke annet enn utbryte: «Halleluja!» Talen var et godt eksempel på fin kommunikasjon ut til mennesker som kanskje ikke vanligvis hører en kristen forkynnelse. Håper bare mange lyttet! Hun som ledet, fortalte bl.a. om menighetens mange virkeområder, noe som ga lytterne et innblikk i at kristne også ser mennesker utenfor sin dør og gjør hva de kan for å hjelpe der det trengs.» 

Og innsenderen fortsetter: «Kunne det være en ide å gi denne gudstjenesten «Ukens ros»?» 

Hør gudstjeneste fra Filadelfiakirken i Drammen her!

Svaret på det er helt klart: ja! Ukas ros går dermed til NRK og Filadelfiakirken Drammen for søndagens gudstjeneste. Det er utrolig flott når gudstjenesten evner å formidle et kristent budskap på en måte som når langt ut – og som skaper begeistring og glede. 

Tusen takk også til vedkommende som sendte inn denne rosen. Tro & Medier er summen av alle som bidrar på ulike måter, i gaver, bønn og engasjement for det som skjer i mediene. Sammen gjør vi Jesus synlig i mediene! 

LES OGSÅ: Digitale distraksjoner og muligheter i fastetiden

  

Sammen gjør vi Jesus synlig i mediene.
Bli med i nettVerket eller støtt oss gjerne med en gave. Vipps 55256 eller kontonummer 3000.14.66824.

[gi_en_gave_iframe]
#

Siste innlegg

$
Jeg tror Gud gråter og er sint!

Jeg tror Gud gråter og er sint!

«Finnes det gutter som ikke er avhengig av porno?», spurte en ung kvinne oss en dag da hun delte om sine erfaringer med gutter i Norge i dag.

Kompani Lauritzen foreldretips 

Kompani Lauritzen foreldretips 

Har vi foreldre, og kanskje spesielt oss mødre, vegring for å tåle ubehag i møte med barneoppdragelse? Og hva kan vi lære av Kompani Lauritzen? 

Kristenretten

Kristenretten

Nå er «Hendelsen som forandret Norge» lansert! Dette er en ny underholdende og opplysende miniserie med Farmen-presten, Thor Haavik!

#
$