Gratis e-hefte med andakter og refleksjons/samtalespørsmål: Fem tekster fra Drikk – andakter i en hverdag full av skjermer

Gratis nedlastning

Ukas ros til Ola Schrøder Røyset

av | 25. aug, 2016 | Ukas ros

Aktiv dødshjelp har vært gjenstand for oppmerksomhet og debatt i mediene. Gjennom ulike programmer, bøker og kinofilmer har temaet blitt problematisert. Vi har fulgt mennesker som velger å avslutte livet på grunn av store handikap eller alvorlige og uhelbredelige sykdommer. 

Det er mange mennesker som lever med ulike handikap. 

I YouTube-videoen som Ola Schrøder Røyset har laget viser han mot til å velge å leve, sier redaktør i Familie & Medier, Berit H. Steensen.  (Se filmen nederst i saken.)

Ola Schrøder Røyset gir et ansikt og en stemme til de som lever med store fysiske utfordringer.  

– Det er viktig at mediene også gir oppmerksomhet til noen som fremhever gledene ved livet og får oss til å tenke og reflektere rundt menneskets uendelige verdi. Han tar et klart standpunkt for retten til livet, sier Steensen.

#

Siste innlegg

$
Kjære unge jente

Kjære unge jente

Jeg vil gjerne dele noen tanker med deg som jeg tror opptar deg, og som jeg er overbevist om at du trenger å bli minnet på i den tiden vi lever i. 

Den offentlige samtale + kristne = ? 

Den offentlige samtale + kristne = ? 

Å «stikke hodet fram» kommer selvsagt med en pris – men hver gang en gjør det, innser en at mange flere deler meningene, men ikke nødvendigvis motet til å si det selv.

Hvorfor er de så sinte på Danby? 

Hvorfor er de så sinte på Danby? 

Er du en av dem som nettopp har begynt å se på «Spillet» på TV2, eller har planer om å se programmet? Da vil denne teksten inneholde noen avsløringer fra starten av serien. Sånn, da er du advart. 

Jeg tror Gud gråter og er sint!

Jeg tror Gud gråter og er sint!

«Finnes det gutter som ikke er avhengig av porno?», spurte en ung kvinne oss en dag da hun delte om sine erfaringer med gutter i Norge i dag.

Kompani Lauritzen foreldretips 

Kompani Lauritzen foreldretips 

Har vi foreldre, og kanskje spesielt oss mødre, vegring for å tåle ubehag i møte med barneoppdragelse? Og hva kan vi lære av Kompani Lauritzen? 

#
$