Gratis e-hefte med andakter og refleksjons/samtalespørsmål: Fem tekster fra Drikk – andakter i en hverdag full av skjermer

Gratis nedlastning

Et nettverk av ressursskapere skal sammen gjøre Jesus enda mer synlig

av | 6. mar, 2018 | Nyheter

Et nettverk av ressursskapere skal sammen gjøre Jesus enda mer synlig

6. mar 2018

I øst og vest, nord og sør, sitter det dyktige, kreative og kristne ressursskapere. Det skapes gode ressurser for barn og unge, voksne og eldre, men vi har troen på at ting kan bli enda bedre
– for sammen er vi sterkere.  

Tro & Medier ønsker å være et knutepunkt. En organisasjon som kan bidra til at vi samler de kreative hodene i Kristen-Norge. Med omGud.net-leder, Kjetil Fyllingen i spissen, så Mastermind-prosjektet dagens lys fredag 2. mars.

Målet med Mastermind er å samle de organisasjonene i Norge som jobber aktivt med produksjon av ressurser på nett for å lære av, og med, hverandre. Planen er å ha jevnlig kontakt. Noen ganger på nett, for eksempel gjennom Skype, andre ganger møtes vi ansikt til ansikt.

Ønsker flere med

Fredagen ble brukt til å bli kjent med hverandre, og tilstede var Finn Olav Felipe Jøssang fra Connect, Arne Olav Røe og Kaja Løvdal fra sennep.net/Kristen nettverk, Kristin Askjer Lien fra iTro.no, Kjetil Fyllingen fra Preik.tv, Damaris, omGud.net og Tro & Medier og Simen Søvik fra Tro & Medier.

Det er flere som er interessert i å være med, og vi har troen på at Mastermind-gruppen kan vokse i tiden som kommer.

Kjenner du noen som burde vært med i gruppen? Ta gjerne kontakt med Kjetil Fyllingen.  

#

Siste innlegg

$
Kjære unge jente

Kjære unge jente

Jeg vil gjerne dele noen tanker med deg som jeg tror opptar deg, og som jeg er overbevist om at du trenger å bli minnet på i den tiden vi lever i. 

Den offentlige samtale + kristne = ? 

Den offentlige samtale + kristne = ? 

Å «stikke hodet fram» kommer selvsagt med en pris – men hver gang en gjør det, innser en at mange flere deler meningene, men ikke nødvendigvis motet til å si det selv.

Hvorfor er de så sinte på Danby? 

Hvorfor er de så sinte på Danby? 

Er du en av dem som nettopp har begynt å se på «Spillet» på TV2, eller har planer om å se programmet? Da vil denne teksten inneholde noen avsløringer fra starten av serien. Sånn, da er du advart. 

Jeg tror Gud gråter og er sint!

Jeg tror Gud gråter og er sint!

«Finnes det gutter som ikke er avhengig av porno?», spurte en ung kvinne oss en dag da hun delte om sine erfaringer med gutter i Norge i dag.

Kompani Lauritzen foreldretips 

Kompani Lauritzen foreldretips 

Har vi foreldre, og kanskje spesielt oss mødre, vegring for å tåle ubehag i møte med barneoppdragelse? Og hva kan vi lære av Kompani Lauritzen? 

#
$