bilde

Fire tips til barna

av 19. des 2017

TV eller internett? Mobilen eller videospill? Medieuniverset er fullt av spennende innhold for både barn og voksne. Men er alt innhold godt innhold?

Vi ønsker å gjøre Jesus synlig i mediene og dette gjelder like mye for de yngste som for de eldste. Derfor ønsker vi å lage en ressursbank med lenker til innhold som er med på å gjøre Jesus synlig i mediene. Har du forslag setter vi stor pris på om du vil sende det inn til oss på post@troogmedier.no. Legg med en link og gjerne en beskrivelse.

Her er fire tips til barna fra fire ulike plattformer:

Foto: Skjermdum fra de ulike nettstedene.

  • Facebook
  • Twitter

Film/serie

VeggieTales på Netflix er en animasjonsserie for barn som er laget av kristne serieskapere. På en annerledes måte – med grønnsaker (!) i hovedrollene, forteller de bibelhistorier og andre historier med et kristent budskap. VeggieTales kan også sees på Visjon Norge. Sjekk visjonnorge sine nettsider for sendetidspunkt.

Nettsider: netflix.com og visjonnorge.no

  • Facebook
  • Twitter

YouTube

På YouTube-kanalen til Chris Duwe snakkes det om Gud og livet, sannhet og løgn, tro og tvil og Gud og vitenskap. Dukken Øystein, som for svært mange er kjent fra Øystein-CD-ene, er følgesvenn i mange av filmene.

YouTube-side: https://www.youtube.com/user/Ellerstakk

  • Facebook
  • Twitter

Spill

Guardians of Ancora er et spill med engelsk tale og tekst. Språket trenger ikke være noen hindring for å ha glede av spillet. Oppdragene er intuitive og bibelhistoriene formidles også visuelt i spillet. Det er lett å bli revet med, og spillet kan fort bli en favoritt blant barna. Og det er gratis!

Les mer om spillet på guardiansofancora.com. Guardians of Ancora er tilgjengelig for iPad/iPhone og Android.

  • Facebook
  • Twitter

Ressursside på nett

Gjennom flere års arbeid har Superblink bygd seg opp til å bli en side med masse innhold for barn. Siden gir deg tilgang til video, lyd, spill, nyheter og et eget superpedia. Du kan skyte piler sammen med David eller hjelpe den lamme mannen til Jesus. Du kan se filmer med trylletriks, artige klipp med Linkus eller glimt fra misjonsmarken. Superblink gir deg tilgang til alt gjennom et betalt medlemskap eller begrenset tilgang ved å registrere seg gratis.

Nettside: Superblink.no 

Senter for Tro & Medier

}

Åpningstider

Mandag 09:00–15:00

Tirsdag 09:00–15:00

Onsdag er telefonen stengt

Torsdag 09:00–15:00

Fredag 09:00–15:00

BESØKSADRESSE

Fjøsangerveien 45

5054 Bergen

POSTADRESSE

Postboks 2420 Solheimsviken

5824 BERGEN

v

KONTAKT OSS

E-post: post@troogmedier.no

Tlf.: 56 31 40 50

Gave

Vipps: 55256

Kontonummer 3000.14.66824

Organisasjonsnr. 971 492 996

Nysgjerrig?

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Share This