Gave Kampanje

av | 13. okt, 2023 | Nyheter

Vi syns Jesus burde være mer synlig i julen! Er du enig? 

Julehøytiden er for mange en koselig tid. Familie, julekaker og tente lys. Til og med ikke-kristne kan smile til historien om den lille babyen som ble født i en stall.  

Men hvis vi ser litt nærmere på historien, tror jeg stemningen er en annen. For i en annen dimensjon, hos makter og åndskrefter, hos ondskapens åndehær i himmelrommet, tror jeg det dirret av sinne og frykt. Nå hadde Gud satt i gang sin redningsaksjon. Nå skulle synden sones, menneskene skulle settes i frihet, djevelen skulle overvinnes. Det dirret av frykt hos demonene. Og det dirret av forventning og glede hos englene. «I dag er det født dere en frelser!», jublet engelen. Det finnes håp! Det finnes frihet! Gud er kommet nær! 

Dette forteller at julen er umistelig – og at vi må bringe jubelropet fra englene videre!

Vi lever i en viktig brytningstid, der Norge er blitt et etterkristent land. Det er ikke lenger en selvfølge i vårt samfunn at julen er en kristen høytid. Hva er løsningen? Jo, at vi, Guds folk, aktivt, kreativt og frimodig bruker alle mulighetene som finnes i mediene til å fortelle Norges befolkning at frelseren er født! 

Bli med og bring dette jubelropet videre sammen med oss! Bli med og gjør Jesus synlig i julen! 

Vi er i kontakt med NRK Super og har utfordret dem til å la det kristne julebudskapet være synlig i deres sendeskjema. Men jeg tror faktisk at det finnes andre ting som er enda mer strategiske. Som Tro & Mediers mediestipend. Her deler vi ut midler, spesielt rettet mot nye mennesker og nye generasjoner, så gode prosjekter som bringer Jesus ut i mediene kan se dagens lys.  

Vi har budsjettert med 200 000 kr i mediestipend for 2024. Kan du være med på å finansiere dette? Slik kan du bidra til å prege medielandskapet – ikke bare til jul, men hele året – med Jesus Kristus, verdens frelser. Hvis 400 gir 500 kr hver, er vi i mål med dette. Og om det skulle komme inn mer, vil vi bruke det på andre viktige satsinger for å gjøre Jesus synlig i mediene.

 

Din gave bidrar til å gjøre Jesus synlig i julen. Du kan være med på å sette Jesus i hovedrollen i sin høytid. Tusen takk for din gave! 

#

Siste innlegg

$
Jeg tror Gud gråter og er sint!

Jeg tror Gud gråter og er sint!

«Finnes det gutter som ikke er avhengig av porno?», spurte en ung kvinne oss en dag da hun delte om sine erfaringer med gutter i Norge i dag.

Kompani Lauritzen foreldretips 

Kompani Lauritzen foreldretips 

Har vi foreldre, og kanskje spesielt oss mødre, vegring for å tåle ubehag i møte med barneoppdragelse? Og hva kan vi lære av Kompani Lauritzen? 

Kristenretten

Kristenretten

Nå er «Hendelsen som forandret Norge» lansert! Dette er en ny underholdende og opplysende miniserie med Farmen-presten, Thor Haavik!

#
$