Søk Mediestipendet fra Tro & Medier! Frist 31. mars.

Les mer

Halldis oppsummerer 2017

av | 27. des, 2017 | Nyheter

Halldis oppsummerer 2017

av 27. des 2017Nyheter

Halldis Bjerkvik Volle har i 2017 hatt ansvaret for Skjermfri uke og vikarierte som redaktør for På Bølgelengde i bladets første nummer i ny drakt. Som redaktør fikk hun flere møter med spennende personer. Det har preget hennes høydepunkter fra 2017.

Slik oppsummerer Halldis året vi nå legger bak oss.

Inspirerende mennesker

– Å møte mennesker som har blitt møtt av Gud. Intervjuet med Ingrid Ese Folkestad til På Bølgelengde var et høydepunkt. Hun er en varm person som brenner for at flere skal få møte Gud og bruker mye tid på å be. Det er inspirerende å være sammen med mennesker som bruker mye tid sammen med Gud. 

– Å intervjue Hanne Skartveit om hvorfor hun spør de hun intervjuer om de tror på Gud. Det var spennende å høre hva hun tenker om hvorfor det er et relevant spørsmål å stille. Samtidig var det et glimt av at tro har sin plass i offentligheten og at det ikke bare er en privatsak.

Intervjuet med Hanne Skartveit kan du lese i tredje utgave av På Bølgelengde fra 2017. Det vil også bli publisert på våre nettsider i løpet av januar 2018.

– Å få tilbakemelding fra personer som gjennomførte «Skjermfri uke» og høre om aha-opplevelsene. Det å oppmuntre til bevisst bruk av mediene er kjekt når du ser at det gjør en positiv forskjell i hverdagen til folk.

Slik blir 2018

Halldis har bidratt på flere områder i 2017 og hvilke arbeidsoppgaver hun skal løse i 2018 er ikke helt på plass enda. Men hun ser frem til et innholdsrikt år.

– Jeg skal jobbe med landingssider til omGud.net fremover og det handler om å være på nettet og lede folk til Jesus. Tro & Medier har landet en tydeligere profil å jobbe ut fra og mye av grunnarbeidet med endringen er gjort i 2017 slik at energien kan brukes på oppgavene som ligger foran.  Da er det bare å bruke visdom og kreativitet for å gjøre det som er godt nytt for verden kjent for flere.

Halldis Bjerkvik Volle,
skribent

#

Siste innlegg

$
Kristenretten

Kristenretten

Nå er «Hendelsen som forandret Norge» lansert! Dette er en ny underholdende og opplysende miniserie med Farmen-presten, Thor Haavik!

Arven etter Adam innsamling

Arven etter Adam innsamling

Arven etter Adam forteller evangeliet til barn, og skal nå oversettes til norsk. Bidra til å få skikkelig gode norske stemmer i serien!

Jesus synlig i julen

Jesus synlig i julen

Vi ønsker å gjøre Jesus synlig i julen! La mennesker rundt deg få glimt av Jesus gjennom dine sosiale medier denne førjulstida.

Slaveri i Bibelen

Slaveri i Bibelen

Slavehold i bibelsk tid var noe annet enn det vi ofte tenker på i dag når vi tenker på slaveri. Så hva sier egentlig Bibelen om slaveri?

#
$