LivePod om podkasten «Levende Ords vekst og fall»  

av | 3. okt, 2023 | Nyheter

LivePod om podkasten «Levende Ords vekst og fall»

Tirsdag 26. september arrangerte Dagen og Tro & Medier en spennende samling i Oslo hvor podkastnettverket til Tro & Medier og Dagens Bedriftskunder var invitert.

På programmet sto blant annet en LivePod, der Kjetil Fyllingen intervjuet Eivind Algrøy om podkasten «Levende Ords vekst og fall» fra idé til suksess. Denne samtalen kan du nå lytte til via «Podkast om Podkast».

«Levende Ords vekst og fall»

Podkasten «Levende Ords vekst og fall» ble lansert like før juletider i 2022, og ble raskt en av de mest populære podkastene i landet. Den klatret til imponerende posisjoner på topplistene til både Apple podkast og Spotify.

Det er verdt å merke seg at denne produksjonen er en av de mest omfattende podkastene av sitt slag i «Kristen-Norge.»

Intervjuet under samlingen i Oslo ga et innblikk i hvordan et mediehus som Dagen jobbet med planlegging og produksjonen av podkasten. Og hvordan det hele tok en dramatisk vending når en av hovedpersonene, Enevald Flåten, brått døde. Kort tid etter at episoden der hans historie var i fokus ble publisert.

Lytt til intervjuet med Kjetil Fyllingen og Eivind Algrøy her. 

Vil du bli med i Tro & Medier – Podkastfellesskap?

Vi har en gruppe på Facebook som det er mulig å bli med i:
https://www.facebook.com/groups/podkastfellesskap

Som det står i et av postulatene til Tro & Medier: Oppdraget er for stort til at vi kan være alene. Tro & Medier vil stå sammen med Guds folk i misjonsoppdraget, lete etter muligheter for samarbeid, nettverk eller andre initiativ som kan styrke Guds rikes arbeid.

Nettverket er for alle som på en eller annen måte vil være med å gjøre Jesus synlig i mediene, og på den måten være med å formidle en bedre historie.

Ta kontakt med Kjetil Fyllingen, Leder for omGud.net om du har spørsmål om dette nettverket.

kjetil@troogmedier.no eller 97676363

Vurderer du å starte en podkast?

Da kan du sjekke ut alle episodene i en «Podkast om Podkast» her.

Foto: Odd Arild Algrøy

 

#

Siste innlegg

$
Den offentlige samtale + kristne = ? 

Den offentlige samtale + kristne = ? 

Å «stikke hodet fram» kommer selvsagt med en pris – men hver gang en gjør det, innser en at mange flere deler meningene, men ikke nødvendigvis motet til å si det selv.

Hvorfor er de så sinte på Danby? 

Hvorfor er de så sinte på Danby? 

Er du en av dem som nettopp har begynt å se på «Spillet» på TV2, eller har planer om å se programmet? Da vil denne teksten inneholde noen avsløringer fra starten av serien. Sånn, da er du advart. 

Jeg tror Gud gråter og er sint!

Jeg tror Gud gråter og er sint!

«Finnes det gutter som ikke er avhengig av porno?», spurte en ung kvinne oss en dag da hun delte om sine erfaringer med gutter i Norge i dag.

Kompani Lauritzen foreldretips 

Kompani Lauritzen foreldretips 

Har vi foreldre, og kanskje spesielt oss mødre, vegring for å tåle ubehag i møte med barneoppdragelse? Og hva kan vi lære av Kompani Lauritzen? 

Kristenretten

Kristenretten

Nå er «Hendelsen som forandret Norge» lansert! Dette er en ny underholdende og opplysende miniserie med Farmen-presten, Thor Haavik!

#
$