Søk Mediestipendet fra Tro & Medier! Frist 31. mars.

Les mer

Nyhet: Andaktsbok fra Tro & Medier

av | 29. nov, 2022 | Nyheter

Nyhet: Andaktsbok fra Tro & Medier

av nov 29, 2022

Boka «Drikk – andakter i en hverdag full av skjermer», med 40 andakter, kommer ut i slutten av januar.

Ikke før har Tro & Medier gitt ut katekismebok, så kommer det enda en boknyhet. Denne gangen er det en 40-dagers andaktsbok, perfekt for fastetiden, som skal utgis i vinter!

Jarle Haugland, daglig leder i Tro & Medier, er forfatter av boken. Han ønsker å bidra til tid med Gud full av hvile og påfyll. 

– Håpet er at denne lille boka kan inspirere og utruste oss til å søke Gud og hans rike kilder, midt i en tid der det finnes haugevis av digitale stemmer som slåss om vår oppmerksomhet. I en tid med pushvarsler og andre digitale distraksjoner, håper jeg boka kan hjelpe oss til å lage et skjermfritt område i hverdagen, en tid der vi er til stede og stille nok til at vi kan høre Guds stemme inn i våre liv.

Han forteller at andaktene er delt inn i seks ulike tema, som blant annet stillhet og tillit, den gode lengsel og blikkontakt – og tanken er at både temainndelingen og selve andaktene kan hjelpe oss til å forstå litt mer av hva det vil si å følge Jesus midt i vår mediehverdag.

Kjøp boken i vår nettbutikk! 

 

Like relevant hele året

Haugland sier at utgangspunktet for boka var en enkel fastekalender han laget for noen år siden, med ett bibelvers for hver dag i fastetiden.

– Ut fra disse, med noen små endringer, har jeg så skrevet en andakt for hver dag. Det betyr ikke at boka må leses i fasten, det er en bok som er like relevant hele året.

Boken gis ut på Luther Forlag, og kan etterhvert kjøpes på Tro & Mediers nettsider, i kristne bokhandler, på de aller fleste nettbokhandler i tillegg til der Haugland skal tale i løpet av våren. 

Dersom du ønsker besøk av Haugland i løpet av våren til medieseminar eller tale på gudstjeneste, ta kontakt i vårt kontaktskjema, eller skriv til oss på post@troogmedier.no.

Sammen gjør vi Jesus synlig i mediene.

Bli fastgiver eller støtt oss gjerne med en gave. Vipps 55256 eller kontonummer 3000.14.66824.

#

Siste innlegg

$
Kristenretten

Kristenretten

Nå er «Hendelsen som forandret Norge» lansert! Dette er en ny underholdende og opplysende miniserie med Farmen-presten, Thor Haavik!

Arven etter Adam innsamling

Arven etter Adam innsamling

Arven etter Adam forteller evangeliet til barn, og skal nå oversettes til norsk. Bidra til å få skikkelig gode norske stemmer i serien!

Jesus synlig i julen

Jesus synlig i julen

Vi ønsker å gjøre Jesus synlig i julen! La mennesker rundt deg få glimt av Jesus gjennom dine sosiale medier denne førjulstida.

Slaveri i Bibelen

Slaveri i Bibelen

Slavehold i bibelsk tid var noe annet enn det vi ofte tenker på i dag når vi tenker på slaveri. Så hva sier egentlig Bibelen om slaveri?

#
$