Ukas ros går til Daniel som står opp mot mobberne

av nov 27, 2019

Foto: Skjermdump fra YouTube / @HAZE_LiquidYouTube / @HAZE_Liquid

Vi ønsker å rose Daniel for å være en modig gutt som forteller sin historie og står opp imot mobbere. 

«Jeg har aldri blitt reparert for mobbing», sier Daniel i en film på sin egen YouTube-kanal. Siden 1.klasse har han blitt mobbet, men han sa aldri ifra til noen voksne, før nå. 

– Det er vondt å høre historien til Daniel. Han er tøff og modig som åpent forteller om det han har vært gjennom. Han utfordrer oss voksne, for det er vårt ansvar å sørge for at barn og ungdom føler seg trygge utenfor hjemmet, sier Simen Søvik, kommunikasjonsleder i Tro & Medier. 

Les mer under videoen.

Daniel har blitt mobbet siden 1.klasse. Nå går han på ungdomsskolen og er lei. VG har gjort god og viktig journalistikk på filmen, og til avisen forteller Daniel om responsen han har fått. Støtten har vært fantastisk og flere av dem som har mobbet han har tatt kontakt og sagt unnskyld.  

Kunnskapsminister Jan Tore Sanner sier det på en god måte til VG. 

– Daniel er en helt. Han gir barn og ungdom som blir mobbet en stemme, og forteller hvor vondt det gjør og hvilken skade det påfører. Det at han blir sittende igjen med et inntrykk om at han ikke er verdt noe – slik skal ikke barn ha det. 

«Alle er perfekte på sin egne måte», sier Daniel i videoen.  

– Vi er alle skapt helt unike i Guds bildet. Det er det som er så fantastisk. Vi har våre styrker som gjør at vi utfyller hverandre. Daniel tar et oppgjør med mobberne på en fantastisk og god måte. Slik kjærlighet smitter videre på andre og fortjener ros, sier Simen Søvik. 

  • Facebook
  • Twitter
Foto: Skjermdump fra YouTube / @HAZE_LiquidYouTube / @HAZE_Liquid

Sammen gjør vi Jesus synlig i mediene.

Bli Mediepartner eller støtt oss gjerne med en gave. Vipps 55256 eller kontonummer 3000.14.66824.

Kristent innhold i julehøytiden på NRK

For første gang sendes julegudstjenesten julaften fra Nidarosdomen. Foto: NRK Her finner du en oversikt over NRKs programmer med kristent innhold i advent og jul på TV og radio.For første gang sendes julegudstjenesten julaften fra Nidarosdomen. Foto: NRK Av...

Tre korte om teknolog

Foto: Unsplash.comIllustrasjon: Ragnhild Alise Apelthun Emblem Skjerm og teknologi styrer livene våre. Er det en god ting eller bør vi være obs på bruken vår? Her er tre korte fakta om teknologien. Sosiale medier øker frykten for å være avkoblet I 2013 utgav en gruppe...

Bygger bro mellom tro og samtid

Tekst: Simen SøvikFoto: Egil Sæbø Illustrasjon: Ragnhild Alise Apelthun Emblem I snart 30 år har Margunn S. Dahle og Lars Dahle hatt en brann for mediene og den påvirkningskraften mediene har på oss mennesker i tiden vi lever i.  – Det henger fullt og helt sammen med...

Senter for Tro & Medier

}

Åpningstider

Mandag 09:00–15:00

Tirsdag 09:00–15:00

Onsdag er telefonen stengt

Torsdag 09:00–15:00

Fredag 09:00–15:00

BESØKSADRESSE

Fjøsangerveien 45

5054 Bergen

POSTADRESSE

Postboks 2420 Solheimsviken

5824 BERGEN

v

KONTAKT OSS

E-post: post@troogmedier.no

Tlf.: 56 31 40 50

Gave

Vipps: 55256

Kontonummer 3000.14.66824

Organisasjonsnr. 971 492 996

Nysgjerrig?

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Nysgjerrig?

Nysgjerrig?

Få vår rykende ferske mediekommentar, ukas ros og nyttige og gode saker rett i innboksen. Vi sender ut nyhetsbrev 2-3 ganger i måneden. Helt gratis!

Nå er det bare å lene seg tilbake å vente på vårt neste nyhetsbrev!

Share This