Søk Mediestipendet fra Tro & Medier! Frist 31. mars.

Les mer

Ukas ros går til Instaordet

av | 7. sep, 2022 | Ukas ros

Ukas ros går til Instaordet

Foto: Skjermdump fra Instagram. 

I en hverdag fylt av sosiale medier og reklamer og små morsomme videoer, dukker det av og til opp herlige avbrudd. Instaordet er et daglig bibelvers som står på ren bakgrunn. Kun Guds ord inn i feeden din hver dag. Tro & Mediers Jenny Ofrim Bruvik opplevde dette som så positivt at hun delte det med oss andre.  

– Jeg elsker når noen fyller feeden min med noe som er oppmuntrende og sunt. Det blir som friske pust med sannhet som dekker over litt av de andre impulsene som sosiale medier gir. Det er ikke alltid enkelt å finne slikt innhold, så jeg blir virkelig glad når noen tar på seg det ansvaret. Det håper jeg også flere blir med på, sier hun.  

Ukas ros går derfor til Instaordet, og vi håper å få se flere fylle sosiale medier med gode verdier og kristen tro.  

Sammen gjør vi Jesus synlig i mediene.
Bli fastgiver eller støtt oss gjerne med en gave. Vipps 55256 eller kontonummer 3000.14.66824.

[gi_en_gave_iframe]
#

Siste innlegg

$
Kristenretten

Kristenretten

Nå er «Hendelsen som forandret Norge» lansert! Dette er en ny underholdende og opplysende miniserie med Farmen-presten, Thor Haavik!

Arven etter Adam innsamling

Arven etter Adam innsamling

Arven etter Adam forteller evangeliet til barn, og skal nå oversettes til norsk. Bidra til å få skikkelig gode norske stemmer i serien!

Jesus synlig i julen

Jesus synlig i julen

Vi ønsker å gjøre Jesus synlig i julen! La mennesker rundt deg få glimt av Jesus gjennom dine sosiale medier denne førjulstida.

Slaveri i Bibelen

Slaveri i Bibelen

Slavehold i bibelsk tid var noe annet enn det vi ofte tenker på i dag når vi tenker på slaveri. Så hva sier egentlig Bibelen om slaveri?

#
$