Gratis e-hefte med andakter og refleksjons/samtalespørsmål: Fem tekster fra Drikk – andakter i en hverdag full av skjermer

Gratis nedlastning

Ukas ros går til Kjetil Haugland og Levende tro

av | 24. feb, 2021 | Ukas ros

Ukas ros går til Kjetil Haugland og Levende tro

av feb 24, 2021

Foto: Skjermdump fra Levende tro på Instagram.

Bibelskoleeleven Kjetil Haugland ville spre evangeliet og gjøre Jesus kjent. Derfor startet han å filme vitnesbyrd fra andre unge mennesker, la det ut på sosiale medier og kalte det Levende tro. Nå vil vi gi Ukas ros til dette prosjektet!  

Siden oktober i fjor har Kjetil Haugland publisert flere videoer i sosiale medier. Han har både filmet og redigert selv. 

– Det fine med vitnesbyrd er at det er nært og personlig. Troen blir ikke noe man hører og leser om, men noe man opplever gjennom andres liv. Jeg håper de som ser på kan kjenne seg igjen, fortalte Haugland til avisen Dagen i desember i fjor.  

Jarle Haugland (ikke i slekt) her i Tro & Medier sa i samme avis at dette er prisverdig. 

– Jeg synes han med dette konseptet har klart å gjenfinne vitnesbyrdets verdi og satt det inn i en digital kontekst. 

Videoene viser vitnesbyrd fra unge mennesker som har opplevd at Gud har gjort livet bedre. Og dette er noe vi gjerne vil rose. Vi trenger slike historier i mediene. Vi trenger folk i alle aldre som forteller om hvordan livet med Gud gjør en positiv forskjell. Og vi trenger slike som Kjetil Haugland, som bare setter i gang!  

Søk opp Levende Tro på Instagram og Facebook, lik og del! Dette er både rørende, oppmuntrende og flott. 

Sammen gjør vi Jesus synlig i mediene.

Bli fastgiver i nettVerket eller støtt oss gjerne med en gave. Vipps 55256 eller kontonummer 3000.14.66824.

#

Siste innlegg

$
Kjære unge jente

Kjære unge jente

Jeg vil gjerne dele noen tanker med deg som jeg tror opptar deg, og som jeg er overbevist om at du trenger å bli minnet på i den tiden vi lever i. 

Den offentlige samtale + kristne = ? 

Den offentlige samtale + kristne = ? 

Å «stikke hodet fram» kommer selvsagt med en pris – men hver gang en gjør det, innser en at mange flere deler meningene, men ikke nødvendigvis motet til å si det selv.

Hvorfor er de så sinte på Danby? 

Hvorfor er de så sinte på Danby? 

Er du en av dem som nettopp har begynt å se på «Spillet» på TV2, eller har planer om å se programmet? Da vil denne teksten inneholde noen avsløringer fra starten av serien. Sånn, da er du advart. 

Jeg tror Gud gråter og er sint!

Jeg tror Gud gråter og er sint!

«Finnes det gutter som ikke er avhengig av porno?», spurte en ung kvinne oss en dag da hun delte om sine erfaringer med gutter i Norge i dag.

Kompani Lauritzen foreldretips 

Kompani Lauritzen foreldretips 

Har vi foreldre, og kanskje spesielt oss mødre, vegring for å tåle ubehag i møte med barneoppdragelse? Og hva kan vi lære av Kompani Lauritzen? 

#
$