Søk Mediestipendet fra Tro & Medier! Frist 31. mars.

Les mer

Ukas ros går til Kompani Lauritzen – Tropp 2!

av | 29. nov, 2023 | Ukas ros

Ukas ros går til Kompani Lauritzen – Tropp 2!

av nov 29, 2023

Ukas ros går denne gang til TV2-serien Kompani Lauritzen – Tropp 2! Vår kollega Jenny Ofrim Bruvik følger med på denne serien og har sett flere ting som er verdt å rose. 

– Jeg blir alltid så imponert over mennesker som klarer å heie og oppmuntre og løfte opp andre når de selv er slitne og kanskje redde. I Tropp 2 får vi i år se flere unge mennesker som i løpet av episodene går fra å ha mer enn nok med å ha fokus på seg selv og sine svakheter,  til å bidra til at sine med-deltakere får oppleve stor mestring på områder de ikke hadde sett for seg, forteller Bruvik, som legger til:

– Jeg tror vi kan lære mye av å se et slikt samarbeid som vises i Kompani Lauritzen, Tropp 2! 

Ukas ros går derfor til Kompani Lauritzen – Tropp 2! 

Foto: Matti Bernitz / TV 2

Sammen gjør vi Jesus synlig i mediene.

Bli fast giver eller støtt oss gjerne med en gave. Vipps 55256 eller kontonummer 3000.14.66824.

#

Siste innlegg

$
Kristenretten

Kristenretten

Nå er «Hendelsen som forandret Norge» lansert! Dette er en ny underholdende og opplysende miniserie med Farmen-presten, Thor Haavik!

Arven etter Adam innsamling

Arven etter Adam innsamling

Arven etter Adam forteller evangeliet til barn, og skal nå oversettes til norsk. Bidra til å få skikkelig gode norske stemmer i serien!

Jesus synlig i julen

Jesus synlig i julen

Vi ønsker å gjøre Jesus synlig i julen! La mennesker rundt deg få glimt av Jesus gjennom dine sosiale medier denne førjulstida.

Slaveri i Bibelen

Slaveri i Bibelen

Slavehold i bibelsk tid var noe annet enn det vi ofte tenker på i dag når vi tenker på slaveri. Så hva sier egentlig Bibelen om slaveri?

#
$