Gratis e-hefte med andakter og refleksjons/samtalespørsmål: Fem tekster fra Drikk – andakter i en hverdag full av skjermer

Gratis nedlastning

Ukas ros går til Kompani Lauritzen – Tropp 2!

av | 29. nov, 2023 | Ukas ros

Ukas ros går til Kompani Lauritzen – Tropp 2!

av nov 29, 2023

Ukas ros går denne gang til TV2-serien Kompani Lauritzen – Tropp 2! Vår kollega Jenny Ofrim Bruvik følger med på denne serien og har sett flere ting som er verdt å rose. 

– Jeg blir alltid så imponert over mennesker som klarer å heie og oppmuntre og løfte opp andre når de selv er slitne og kanskje redde. I Tropp 2 får vi i år se flere unge mennesker som i løpet av episodene går fra å ha mer enn nok med å ha fokus på seg selv og sine svakheter,  til å bidra til at sine med-deltakere får oppleve stor mestring på områder de ikke hadde sett for seg, forteller Bruvik, som legger til:

– Jeg tror vi kan lære mye av å se et slikt samarbeid som vises i Kompani Lauritzen, Tropp 2! 

Ukas ros går derfor til Kompani Lauritzen – Tropp 2! 

Foto: Matti Bernitz / TV 2

Sammen gjør vi Jesus synlig i mediene.

Bli fast giver eller støtt oss gjerne med en gave. Vipps 55256 eller kontonummer 3000.14.66824.

#

Siste innlegg

$
Kjære unge jente

Kjære unge jente

Jeg vil gjerne dele noen tanker med deg som jeg tror opptar deg, og som jeg er overbevist om at du trenger å bli minnet på i den tiden vi lever i. 

Den offentlige samtale + kristne = ? 

Den offentlige samtale + kristne = ? 

Å «stikke hodet fram» kommer selvsagt med en pris – men hver gang en gjør det, innser en at mange flere deler meningene, men ikke nødvendigvis motet til å si det selv.

Hvorfor er de så sinte på Danby? 

Hvorfor er de så sinte på Danby? 

Er du en av dem som nettopp har begynt å se på «Spillet» på TV2, eller har planer om å se programmet? Da vil denne teksten inneholde noen avsløringer fra starten av serien. Sånn, da er du advart. 

Jeg tror Gud gråter og er sint!

Jeg tror Gud gråter og er sint!

«Finnes det gutter som ikke er avhengig av porno?», spurte en ung kvinne oss en dag da hun delte om sine erfaringer med gutter i Norge i dag.

Kompani Lauritzen foreldretips 

Kompani Lauritzen foreldretips 

Har vi foreldre, og kanskje spesielt oss mødre, vegring for å tåle ubehag i møte med barneoppdragelse? Og hva kan vi lære av Kompani Lauritzen? 

#
$