Gratis e-hefte med andakter og refleksjons/samtalespørsmål: Fem tekster fra Drikk – andakter i en hverdag full av skjermer

Gratis nedlastning

Ukas ros går til NRK for deres gode dekning av påskehøytida

av | 15. apr, 2020 | Ukas ros

Det ble en annerledes påske som ble feiret fra stuer verden over. I Norge tok kringkasteren vår, NRK, høytiden på alvor med flere gudstjenester, gode artikler og fine innslag på dagsrevyen. Dette fortjener de ros for.  

Påsken ble feiret digitalt over hele verden og der norsk mediedekning de siste årene har blitt preget av tomme kirker i påskehøytiden, var det i år de digitale innslagene som ble løftet frem.  

Vi har fått tilsendt mange gode tilbakemeldinger på gudstjenestene som har blitt sendt i påsken. Her er noen av dem: 

«Takk til NRK for flere fine gudstjenester i radio og tv i påska.» 

«Tusen takk for at dere (NRK) sender Gudstjenester søndager og i påska. Jeg håper dere fortsetter med dette til glede for mange.» 

«Takk for at gudstjenestene fra domkirken i Tromsø blei en god opplevelse. Fint at det gav en tilhørighet at det blei gjennomført på samme sted.» 

I tillegg til gudstjenester leverte NRK god journalistikk om påsken gjennom denne saken og i dagsrevyen 1.påskedag fikk vi se et vakkert innslag med Frelsesarmeen og mange mennesker rundt om i landet som sang «Deg være ære» 

– Det er godt å se at NRK tar den kristne påskehøytiden på alvor og leverer gode innslag på flere plattformer. Spesielt i denne tiden hvor mange ikke får med seg gudstjenester eller andre møtepunkter. Vi takker også kringkasteren for å prioritere gudstjenester utenom høytiden også, sier Simen Søvik, kommunikasjonsleder i Tro & Medier.  

Sammen gjør vi Jesus synlig i mediene.
Bli Mediepartner eller støtt oss gjerne med en gave. Vipps 55256 eller kontonummer 3000.14.66824.

[gi_en_gave_iframe]
#

Siste innlegg

$
Kjære unge jente

Kjære unge jente

Jeg vil gjerne dele noen tanker med deg som jeg tror opptar deg, og som jeg er overbevist om at du trenger å bli minnet på i den tiden vi lever i. 

Den offentlige samtale + kristne = ? 

Den offentlige samtale + kristne = ? 

Å «stikke hodet fram» kommer selvsagt med en pris – men hver gang en gjør det, innser en at mange flere deler meningene, men ikke nødvendigvis motet til å si det selv.

Hvorfor er de så sinte på Danby? 

Hvorfor er de så sinte på Danby? 

Er du en av dem som nettopp har begynt å se på «Spillet» på TV2, eller har planer om å se programmet? Da vil denne teksten inneholde noen avsløringer fra starten av serien. Sånn, da er du advart. 

Jeg tror Gud gråter og er sint!

Jeg tror Gud gråter og er sint!

«Finnes det gutter som ikke er avhengig av porno?», spurte en ung kvinne oss en dag da hun delte om sine erfaringer med gutter i Norge i dag.

Kompani Lauritzen foreldretips 

Kompani Lauritzen foreldretips 

Har vi foreldre, og kanskje spesielt oss mødre, vegring for å tåle ubehag i møte med barneoppdragelse? Og hva kan vi lære av Kompani Lauritzen? 

#
$