Søk Mediestipendet fra Tro & Medier! Frist 31. mars.

Les mer

Ukas ros går til Tania Michelet og KK

av | 14. okt, 2020 | Ukas ros

Ukas ros går til Tania Michelet og KK

av okt 14, 2020

Tania Michelet, datter til den mer kjente Jon Michelet, har nylig gitt ut boken «Min egen vei – fra Mao til Gud». Her forteller hun om sin vei fra en oppvekst i et radikalt AKP-ml-miljø og til en kristen bekjennelse og dåp som voksen.

Tro & Medier ønsker å gi ukas ros denne gang både til Michelet og KK, som har laget et portrett av henne i forbindelse med bokutgivelsen. Vi vil rose dem for å løfte frem en kristen troshistorie, i et medielandskap der det kan være langt mellom slike fortellinger.

Til KK forteller Tania Michelet at «i AKP-miljøet hun vokste opp i, opplevde hun at troende mennesker ble sett på både som noe temmelig gammeldags, egoistisk og litt kørka». Det kunne til tider føles vanskelig å puste der, og beskriver sin vei til tro som en vei til frihet.

– Det er vakkert når troen får vokse frem i menneskers liv, selv om omgivelsene ikke legger til rette for det, sier Jarle Haugland, daglig leder i Tro & Medier.

I KK-reportasjen skriver de om Michelets stebestemor, som kom til å bety mye for troen hennes. Hun «sang salmer og leste Bibelen sammen med henne. Hjemme hos henne var også det eneste stedet hun følte hun kunne være seg selv».

Sammen gjør vi Jesus synlig i mediene.

Bli Mediepartner eller støtt oss gjerne med en gave. Vipps 55256 eller kontonummer 3000.14.66824.

#

Siste innlegg

$
Kristenretten

Kristenretten

Nå er «Hendelsen som forandret Norge» lansert! Dette er en ny underholdende og opplysende miniserie med Farmen-presten, Thor Haavik!

Arven etter Adam innsamling

Arven etter Adam innsamling

Arven etter Adam forteller evangeliet til barn, og skal nå oversettes til norsk. Bidra til å få skikkelig gode norske stemmer i serien!

Jesus synlig i julen

Jesus synlig i julen

Vi ønsker å gjøre Jesus synlig i julen! La mennesker rundt deg få glimt av Jesus gjennom dine sosiale medier denne førjulstida.

Slaveri i Bibelen

Slaveri i Bibelen

Slavehold i bibelsk tid var noe annet enn det vi ofte tenker på i dag når vi tenker på slaveri. Så hva sier egentlig Bibelen om slaveri?

#
$