Søk Mediestipendet fra Tro & Medier! Frist 31. mars.

Les mer

Ukas ros går til tiktoker Thea Nyland!

av | 10. jan, 2024 | Ukas ros

Ukas ros går til tiktoker Thea Nyland!

av jan 10, 2024

Ukas ros går denne gang til Thea Nyland! Hun er 21 år, og deler om sitt liv som kristen på TikTok!

Flere ganger i uken deler Fredrikstad-jenta om sin kristne tro til følgerne på TikTok, et sosialt nettverk der brukerne deler korte videoer, i følge avisen Dagen.

– Det er så mange som kjenner seg alene som kristne, og det vil jeg vise at de ikke er. Det er mange flere enn man tror rundt om i Norge, sier hun til Dagen.

Hun deler ønsket til Tro & Medier om at flere tok til sosiale medier for å dele det kristne budskapet.

– Det er en del gode, kristne internasjonale forbilder på TikTok, men alt for få i Norge. Vi trenger flere som er åpne kristne og deler fra livet på sosiale medier. Selv hadde jeg satt pris på norske, kristne «influencere» som ung, for å ha noen å se opp til, og for å ikke føle meg alene, sier hun i intervjuet med Dagen.

I følge avisen forteller Nyland at motivasjonen hennes kommer fra Gud.

– Gud har gjennom flere sesonger lagt det å spre evangeliet på sosiale medier på hjertet mitt. Det er tydelig for meg at han har en plan bak det, og hvem er jeg da til å si nei? sier hun til avisen Dagen.

Se Thea sin TikTok-profil her. 

Vi i Tro & Medier vil ønske Thea lykke til videre med evangeliseringen, og Guds velsignelse! Det er tøft gjort og vi synes det fortjener Ukas ros!

Foto: Screenshot fra en av Thea Nylands TikTok-innlegg.

Sammen gjør vi Jesus synlig i mediene.

Bli fast giver eller støtt oss gjerne med en gave. Vipps 55256 eller kontonummer 3000.14.66824.

#

Siste innlegg

$
Kristenretten

Kristenretten

Nå er «Hendelsen som forandret Norge» lansert! Dette er en ny underholdende og opplysende miniserie med Farmen-presten, Thor Haavik!

Arven etter Adam innsamling

Arven etter Adam innsamling

Arven etter Adam forteller evangeliet til barn, og skal nå oversettes til norsk. Bidra til å få skikkelig gode norske stemmer i serien!

Jesus synlig i julen

Jesus synlig i julen

Vi ønsker å gjøre Jesus synlig i julen! La mennesker rundt deg få glimt av Jesus gjennom dine sosiale medier denne førjulstida.

Slaveri i Bibelen

Slaveri i Bibelen

Slavehold i bibelsk tid var noe annet enn det vi ofte tenker på i dag når vi tenker på slaveri. Så hva sier egentlig Bibelen om slaveri?

#
$