Gratis e-hefte med andakter og refleksjons/samtalespørsmål: Fem tekster fra Drikk – andakter i en hverdag full av skjermer

Gratis nedlastning

Ukas ros til Elias Akselsen! 

Foto: Skjermdupp fra NRK

av | 18. apr, 2024 | Ukas ros

Vi fikk denne meldingen i innboksen vår nylig:  

«Vi såg taterprogrammet med Elias Akselsen, hans datter og fleire andre sammen med Kringkastingsorkesteret i veka som gjekk. Eg høyrde det også gjengitt på radio ein morgon. Det var veldig sterkt å høyra songen om Jesus som gjer oss kvitare enn snø med sitt blod. Framfor den store forsamlinga og på fjernsyn var han ikkje redd for å synga ein slik song og vitna om kva trua på dette hadde betydd i eit vanskeleg liv som tater. Så han fortener Ukas ros.» 

Dette er vi helt enige i! Det er sterkt at Elias Akselsen bruker muligheten til å vitne om sin kristne tro og avslutter konserten med sangen «Hvitere enn snø».  

«Uten vår Far i himmelen, hadde nok aldri taterne overlevd,» sier han i innledningen til sangen, og fortsetter: «Han hadde omsorg for de elendige, fattige taterne. Derfor kan jeg stå her, på grunn av min mamma og min slekts bønner.» 

Vi vil takke Elias Akselsen for dette vitnesbyrdet og gir ham en velfortjent Ukas ros. 

Du kan se hele konserten her.

Her kan du lese om andre som har fått Ukas ros fra Tro & Medier! Ukas ros denne gang er et resultat av at vi fikk denne meldingen fra en tv-seer. Derfor vil vi understreke at vi setter stor pris på slike tilbakemeldinger, da dere er våre øyne og ører ute i medielandskapet. Har du sett eller hørt noe i mediene som du mener fortjener ros, send gjerne en melding til post@troogmedier.no. Sammen kan vi prege mediene med godhet, sannhet og tro!

Arkiv for Ukas ros

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Jeg ønsker å motta:
Personvernerklæring
=
#

Siste innlegg

$
Kjære unge jente

Kjære unge jente

Jeg vil gjerne dele noen tanker med deg som jeg tror opptar deg, og som jeg er overbevist om at du trenger å bli minnet på i den tiden vi lever i. 

#
$