Søk Mediestipendet fra Tro & Medier! Frist 31. mars.

Les mer

Ukas ros til «Hvem tror du at du er»

av | 27. jan, 2015 | Ukas ros

NRK1 er nå inne i sin tredje sesong av dokumentarserien Hvem tror du at du er. Gjennom åtte program følger vi kjente nordmenns søken etter sine røtter. 
 
denne ukens episode ble vi kjent med Mona Levin. Store deler av hennes slekt forsvant under krigen og hun vil nå prøve å finne ut hvem de var.
 
– Takk til NRK og Mona Levin for et godt gjennomført program. Denne ukes episode der vi fulgte Mona Levin i jakten på sin historie var sterk. Når vi i tillegg vet at de grusomme ugjerningene som ble gjort mot jødene knapt ligger en generasjon tilbake i tid, og at antisemittiske krefter på ny rører på seg i Europa, blir det en viktig dokumentar. Opplysning for hodet og hjertet. 
 
Familie & Medier gir ros til redaksjonen for en flott dokumentarserie som også gir lærdom om hvor viktig våre røtter er for å forstå hvem vi er.

#

Siste innlegg

$
Kristenretten

Kristenretten

Nå er «Hendelsen som forandret Norge» lansert! Dette er en ny underholdende og opplysende miniserie med Farmen-presten, Thor Haavik!

Arven etter Adam innsamling

Arven etter Adam innsamling

Arven etter Adam forteller evangeliet til barn, og skal nå oversettes til norsk. Bidra til å få skikkelig gode norske stemmer i serien!

Jesus synlig i julen

Jesus synlig i julen

Vi ønsker å gjøre Jesus synlig i julen! La mennesker rundt deg få glimt av Jesus gjennom dine sosiale medier denne førjulstida.

Slaveri i Bibelen

Slaveri i Bibelen

Slavehold i bibelsk tid var noe annet enn det vi ofte tenker på i dag når vi tenker på slaveri. Så hva sier egentlig Bibelen om slaveri?

#
$