Gratis e-hefte med andakter og refleksjons/samtalespørsmål: Fem tekster fra Drikk – andakter i en hverdag full av skjermer

Gratis nedlastning

Ukas ros til Kari-Hilde French

av | 19. mai, 2017 | Ukas ros

På 17 mai kom beskjeden om at Joshua French var kommet til Norge. Han hadde da sittet 8 år i fengsel i Kongo for medvirkning til drap. Joshua Frenchs mor,  Kari Hilde French, har skrevet blogg om sønnens opphold i fengselet i Kongo. Onsdag publiserte hun et innlegg på bloggen, der hun skriver om sønnens hjemkomst.

Takk til vår kjære sønn og bror for din livskraft, styrke og utholdenhet. Vi har endelig fått deg hjem, og gleden er ubeskrivelig!  

Hun takker Gud:

«Først og fremst ønsker vi å takke Vår Herre som lar oss oppleve Joshuas hjemkomst på selveste frihetsdagen vår».

I innlegget takker hun også alle støttespillere og norske myndigheter for deres innsats, og hun holder fram gode verdier ved vårt samfunn:

Menneskeverdet er en viktig verdi i vårt samfunn. La oss fortsette å holde det høyt i akt. 

Sosiale medier kokte over av støtteerklæringer da det ble bekreftet at Joshua French var kommet til Norge, og Kari-Hilde French har blitt hyllet for sin innsats. 

– Kari-Hilde French har vært åpen i mediene om sin kristne tro, og har formidlet morskjærlighet, nestekjærlighet, nåde og forsoning på en forbilledlig måte, sier redaktør i Tro & Medier, Berit H. Steensen. 

 

 

 

 

 

#

Siste innlegg

$
Kjære unge jente

Kjære unge jente

Jeg vil gjerne dele noen tanker med deg som jeg tror opptar deg, og som jeg er overbevist om at du trenger å bli minnet på i den tiden vi lever i. 

Den offentlige samtale + kristne = ? 

Den offentlige samtale + kristne = ? 

Å «stikke hodet fram» kommer selvsagt med en pris – men hver gang en gjør det, innser en at mange flere deler meningene, men ikke nødvendigvis motet til å si det selv.

Hvorfor er de så sinte på Danby? 

Hvorfor er de så sinte på Danby? 

Er du en av dem som nettopp har begynt å se på «Spillet» på TV2, eller har planer om å se programmet? Da vil denne teksten inneholde noen avsløringer fra starten av serien. Sånn, da er du advart. 

Jeg tror Gud gråter og er sint!

Jeg tror Gud gråter og er sint!

«Finnes det gutter som ikke er avhengig av porno?», spurte en ung kvinne oss en dag da hun delte om sine erfaringer med gutter i Norge i dag.

Kompani Lauritzen foreldretips 

Kompani Lauritzen foreldretips 

Har vi foreldre, og kanskje spesielt oss mødre, vegring for å tåle ubehag i møte med barneoppdragelse? Og hva kan vi lære av Kompani Lauritzen? 

#
$