Ukas ros til «Lyntro»

av | 19. okt, 2016 | Ukas ros

LYNTRO er en nettbasert TV-serie om kristen tro. Serien er en ressurs for unge som ønsker svar på de viktigste spørsmålene rundt troen. I serien får du møte gjester og artister som deler sine historier og tanker. På syv uker tar de for seg syv ulike tema om kristen tro.

Ungdommene bak konseptet forteller at ideen vokste frem da alle fulgte serier som «Frelst» og «Skam».

– Vi håper det kan være en ressurs for folk som kanskje ennå ikke tror. At man kan få svar på det man lurer på, sier de til Dagen.

Serien prøver på best mulig måte å gi et konkret og forståelig svar på spørsmål som:
• Hvem er Jesus?
• Hvor burde man begynne å lese i Bibelen?
• Hvordan kan jeg bety en forskjell for de rundt meg?

Glimrende verktøy
– Godt jobba Remi Kleppan og Simen Sørhaug i ”Lyntro”, sier en begeistret Alexis Lundh i Ungdom & Medier. Konseptet er godt gjennomført og kvaliteten på innhold og produksjon vitner om ungdommer med stor gjennomføringsevne, poengterer Lundh.

– Jeg snakket med Remi Kleppan i dag og han forteller levende om prosjektet, det er lett å høre brennende engasjement og et ønske om å utvide Guds rike å nå ut med et fantastisk budskap. Det er krevende å nå frem med evangeliet til ungdommer som står utenfor menighetsfelleskap så ”nett-tv” er et glimrede verktøy, sier Alexis Lundh.

Serien vises hver søndag kl 18!  

#

Siste innlegg

$
Den offentlige samtale + kristne = ? 

Den offentlige samtale + kristne = ? 

Å «stikke hodet fram» kommer selvsagt med en pris – men hver gang en gjør det, innser en at mange flere deler meningene, men ikke nødvendigvis motet til å si det selv.

Hvorfor er de så sinte på Danby? 

Hvorfor er de så sinte på Danby? 

Er du en av dem som nettopp har begynt å se på «Spillet» på TV2, eller har planer om å se programmet? Da vil denne teksten inneholde noen avsløringer fra starten av serien. Sånn, da er du advart. 

Jeg tror Gud gråter og er sint!

Jeg tror Gud gråter og er sint!

«Finnes det gutter som ikke er avhengig av porno?», spurte en ung kvinne oss en dag da hun delte om sine erfaringer med gutter i Norge i dag.

Kompani Lauritzen foreldretips 

Kompani Lauritzen foreldretips 

Har vi foreldre, og kanskje spesielt oss mødre, vegring for å tåle ubehag i møte med barneoppdragelse? Og hva kan vi lære av Kompani Lauritzen? 

Kristenretten

Kristenretten

Nå er «Hendelsen som forandret Norge» lansert! Dette er en ny underholdende og opplysende miniserie med Farmen-presten, Thor Haavik!

#
$