Søk Mediestipendet fra Tro & Medier! Frist 31. mars.

Les mer

Ukens ros til The Voice-mentorene

av | 13. jan, 2022 | Ukas ros

– De evner å vise en prisverdig respekt både for deltakere og hverandre.

The Voice er musikk-programmet på TV2 der ørene er viktigere enn øynene. Fire mentorer skal, basert på det de hører, plukke ut hvert sitt lag med håpefulle deltagere som vil leve ut musikk-drømmen.

Årets mentorer er Espen Lind, Yosef Wolde-Mariam, Ina Wroldsen og Tom «Matoma» Stræte Lagergren – alle fire musikere, låtskrivere og artister som har sterke resultat på sin egen musikalske CV å vise til.

– Dette er fire mentorer som kunne valgt å briljere og hovere, men som i stedet velger de en ydmyk tilnærming til oppgaven uten å snakke ned verken deltakerne eller de konkurrerende mentorene, sier Vilhelm Viksøy.

Denne respekten kom tydelig fram i første episode der dommerne i en sekvens presenterte hverandre. Her var rausheten og framsnakkingen av hverandres kvaliteter, karakter og talenter stor.

Når deltagere ikke velges av en av mentorene, og det er flest av de øyeblikkene, evner mentorene også å gi gode, konstruktive tilbakemeldinger og hjelp til disse håpefulle og deres videre arbeid med foredling av talentet.

– Så er det også godt humør, kniving, øyeblikk der vi får se glimt av dårlige vinnere og tapere også blant mentorene. De byr på seg selv, følelsene sitter løst, engasjementet er stort. Men det skjer med det vi oppfatter som en grunnleggende respekt. Det ønsker vi å anerkjenne og heie på, sier Vilhelm Viksøy i Tro & Medier.

Sammen gjør vi Jesus synlig i mediene.
Bli med i nettVerket eller støtt oss gjerne med en gave. Vipps 55256 eller kontonummer 3000.14.66824.

[gi_en_gave_iframe]
#

Siste innlegg

$
Kristenretten

Kristenretten

Nå er «Hendelsen som forandret Norge» lansert! Dette er en ny underholdende og opplysende miniserie med Farmen-presten, Thor Haavik!

Arven etter Adam innsamling

Arven etter Adam innsamling

Arven etter Adam forteller evangeliet til barn, og skal nå oversettes til norsk. Bidra til å få skikkelig gode norske stemmer i serien!

Jesus synlig i julen

Jesus synlig i julen

Vi ønsker å gjøre Jesus synlig i julen! La mennesker rundt deg få glimt av Jesus gjennom dine sosiale medier denne førjulstida.

Slaveri i Bibelen

Slaveri i Bibelen

Slavehold i bibelsk tid var noe annet enn det vi ofte tenker på i dag når vi tenker på slaveri. Så hva sier egentlig Bibelen om slaveri?

#
$