
– De evner å vise en prisverdig respekt både for deltakere og hverandre.
The Voice er musikk-programmet på TV2 der ørene er viktigere enn øynene. Fire mentorer skal, basert på det de hører, plukke ut hvert sitt lag med håpefulle deltagere som vil leve ut musikk-drømmen.
Årets mentorer er Espen Lind, Yosef Wolde-Mariam, Ina Wroldsen og Tom «Matoma» Stræte Lagergren – alle fire musikere, låtskrivere og artister som har sterke resultat på sin egen musikalske CV å vise til.
– Dette er fire mentorer som kunne valgt å briljere og hovere, men som i stedet velger de en ydmyk tilnærming til oppgaven uten å snakke ned verken deltakerne eller de konkurrerende mentorene, sier Vilhelm Viksøy.
Denne respekten kom tydelig fram i første episode der dommerne i en sekvens presenterte hverandre. Her var rausheten og framsnakkingen av hverandres kvaliteter, karakter og talenter stor.
Når deltagere ikke velges av en av mentorene, og det er flest av de øyeblikkene, evner mentorene også å gi gode, konstruktive tilbakemeldinger og hjelp til disse håpefulle og deres videre arbeid med foredling av talentet.
– Så er det også godt humør, kniving, øyeblikk der vi får se glimt av dårlige vinnere og tapere også blant mentorene. De byr på seg selv, følelsene sitter løst, engasjementet er stort. Men det skjer med det vi oppfatter som en grunnleggende respekt. Det ønsker vi å anerkjenne og heie på, sier Vilhelm Viksøy i Tro & Medier.
Sammen gjør vi Jesus synlig i mediene.
Bli med i nettVerket eller støtt oss gjerne med en gave. Vipps 55256 eller kontonummer 3000.14.66824.
Når ekte tragedier blir til underholdning
Av Petter Due-Tønnessen Natten til 19. juli 1991 ble Tony Hughes, en 31 år gammel mann fra Madison, Wisconsin, lokket inn i en tilsynelatende vanlig leilighet. Det som fulgte, var alt annet enn vanlig. Tony ble brutalt slått i hodet, bevisstløs, bundet fast og utsatt...
Forvaltning av kroppens teologi – en ressurs for menigheter til å snakke ærlig og gjennomtenkt om kropp, identitet og seksualitet
Hvordan kan kirken være et inkluderende fellesskap når stadig flere lever alene og ikke passer inn i idealet om kjernefamilien? Hva betyr det at alle lever med en «brutt seksualitet»? Hvordan kan mennesker uten partner få dekket sine fysiske og relasjonelle behov?Er...
Daniel Sæbjørnsen delte sitt personlige vitnesbyrd på NRKs TV-gudstjeneste – Jeg kan aldri bli den samme igjen, for nå har jeg erfart noe jeg ikke visste fantes!
Under søndagens tverrkirkelige pinsegudstjeneste fra Arna kyrkje i Bergen, sendt på NRK, fikk Daniel Sæbjørnsen æren av å holde talen. Med en personlig fortelling om lengsel, bønn og et livsforvandlende møte med Den hellige ånd, inviterte han seerne til å gjøre pinsen...