Søk Mediestipendet fra Tro & Medier! Frist 31. mars.

Les mer

Medlemmer blir Mediepartnere – så arbeidet kan styrkes 

av | 30. nov, 2017 | Nyheter

Medlemmer blir Mediepartnere – så arbeidet kan styrkes 

av 30. nov 2017

Vi er både forventningsfulle og ganske spente på noe som skjer fra midten av desember i Tro & Medier. Da vil alle medlemmer bli omgjort til Mediepartnere. Dette skrev vi også om i forrige nummer av På Bølgelengde, og det kommer informasjon til alle medlemmer i posten de nærmeste ukene. Grunnen til at vi gjør det, er fordi vi mener dette vil styrke oppdraget til Tro & Medier.

Det kristne misjonsoppdraget er enormt viktig! Jesus er redningen for mennesker i dag – og når medieteknologien gir oss stadig nye muligheter, må vi sammen som Guds folk gripe dem. Derfor gjør vi denne endringen. Vi vil gi flere mennesker et møte med Jesus i mediene!

Hva består endringen i?

Rent praktisk er ikke endringen stor for medlemmene. Kontingenten omgjøres til en årsgave. Summen økes til 500 kr, noe som vil gi skattefradrag på 24 prosent av beløpet (120 kr). Dette gjelder for alle gaver mellom 500 kr og 30 000 kr. For dem som allerede er Mediepartnere, går kontingenten ut og giveravtalen videreføres som vanlig.

Hva ønsker Tro & Medier konkret å gjøre gjennom en styrket økonomi?

Vi lever i en spennende tid med mange muligheter! Medieteknologien åpner for å nå stadig lenger ut – og økte inntekter bidrar til økt styrke i arbeidet. For eksempel vil vi:

  • styrke vår kontakt med NRK og andre sentrale medier.
  • nå ut til flere søkende mennesker med evangeliet gjennom omGud.net, som er vårt evangeliseringsarbeid på internett.
  • utvikle Mediestipendet, slik at vi kan dele ut større stipend til dyktige mediefolk med viktige prosjekter.
  • sette mennesker fri fra pornografi gjennom HeltFri.net. Her vil vi også forebygge, gjennom undervisning og ressurser til menighet, foreldre og barn.
  • føre flere kristne medieaktører sammen i enhet og samarbeid, som et knutepunkt for tro og medier i Norge.
  • bidra internasjonalt til styrket kristent mediearbeid.

Det er et privilegium å stå sammen som kristne inn på en så viktig samfunnsarena som mediene er! Derfor gleder vi oss til 2018, med en overbevisning om at vi kan stå sterke sammen i arbeidet i Tro & Medier.

Telefon fra oss

Vi kommer også til å forsøke å ringe medlemmene våre i februar-mars, for å forsikre oss om at overgangen har gått i orden og invitere dem med på en månedlig giveravtale.

Har du spørsmål til denne endringen, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss.

Jarle Haugland, daglig leder i Tro & Medier

#

Siste innlegg

$
Kristenretten

Kristenretten

Nå er «Hendelsen som forandret Norge» lansert! Dette er en ny underholdende og opplysende miniserie med Farmen-presten, Thor Haavik!

Arven etter Adam innsamling

Arven etter Adam innsamling

Arven etter Adam forteller evangeliet til barn, og skal nå oversettes til norsk. Bidra til å få skikkelig gode norske stemmer i serien!

Jesus synlig i julen

Jesus synlig i julen

Vi ønsker å gjøre Jesus synlig i julen! La mennesker rundt deg få glimt av Jesus gjennom dine sosiale medier denne førjulstida.

Slaveri i Bibelen

Slaveri i Bibelen

Slavehold i bibelsk tid var noe annet enn det vi ofte tenker på i dag når vi tenker på slaveri. Så hva sier egentlig Bibelen om slaveri?

#
$