Søk Mediestipendet fra Tro & Medier! Frist 31. mars.

Les mer

Barnas Bibelpod lanseres 16. juni!

av | 8. jun, 2022 | Nyheter

Barnas Bibelpod lanseres 16. juni!

av jun 8, 2022

Barnas Bibelpod lanseres 16. juni!

Her er en gavepakke til familien din: Føbe Elise Edvardsens trosbyggende hørespill for barn lanseres akkurat i tide før ferien!

Føbe Elise Edvardsen vant høsten 2020 Tro & Mediers MELT-Stipend (den gang en egen del av Mediestipendet). Sammen med Harald og Simon Høidahl har hun utviklet hørespillet som består av 10 episoder. Det er laget som en morsom og engasjerende podkast for barn og familier basert på tekster fra Apostlenes Gjerninger, og har fått navnet Barnas Bibelpod.

Barnas Bibelpod har blitt et samarbeid mellom Tro og Medier, TV Inter, Bibelselskapet, Awana Norge, Pinse Ung og Filadelfiakirken Sarpsborg.

I hørespillet blir vi kjent med Jakob og Hanna som går på samme skole. De er venner og går ofte sammen hjem fra skolen. Langs veien snakker de om litt av hvert, men ofte er det om Tobben. Han er en irriterende fyr.

Føbe Elise Edvardsen står bak hørespillet Barnas Bibelpod. 

Sommerens biltur kan være reddet med gøyale og trosbyggende historier på Barnas Biblepod.

Foto: Unsplash  

En dag hører Jakob en pipelyd i skogen. Hannah er sikker på at det ikke er noe å bry seg om, men Jakob er nysgjerrig og vil lete.

De finner en boks som setter dem i kontakt med Lukas og han forteller om hvordan det er å tro på Jesus etter at Jesus drar til himmelen.

Hvem er Den Hellige Ånd? Hvor er Gud når onde ting skjer? Hvordan kan vi vite at noe er sant?

Dette er noen av spørsmålene som Jakob og Hanna stiller og som det samtales om.

Følg med i sosiale medier den 16. juni for link til serien. 

Sammen gjør vi Jesus synlig i mediene.

Bli fastgiver i nettVerket eller støtt oss gjerne med en gave. Vipps 55256 eller kontonummer 3000.14.66824.

#

Siste innlegg

$
Kristenretten

Kristenretten

Nå er «Hendelsen som forandret Norge» lansert! Dette er en ny underholdende og opplysende miniserie med Farmen-presten, Thor Haavik!

Arven etter Adam innsamling

Arven etter Adam innsamling

Arven etter Adam forteller evangeliet til barn, og skal nå oversettes til norsk. Bidra til å få skikkelig gode norske stemmer i serien!

Jesus synlig i julen

Jesus synlig i julen

Vi ønsker å gjøre Jesus synlig i julen! La mennesker rundt deg få glimt av Jesus gjennom dine sosiale medier denne førjulstida.

Slaveri i Bibelen

Slaveri i Bibelen

Slavehold i bibelsk tid var noe annet enn det vi ofte tenker på i dag når vi tenker på slaveri. Så hva sier egentlig Bibelen om slaveri?

#
$