Søk Mediestipendet fra Tro & Medier! Frist 31. mars.

Les mer

Podkastnettverk i Bergen

av | 10. jan, 2024 | Nyheter

Podkastnettverk i Bergen

av

Over 20 podkastere møtte opp da Tro & Medier og avisen Dagen inviterte til podkastsamling.

Det var god stemning i lokalene til avisen Dagen da Tro & Medier – Podkastfellesskap hadde samling 9. januar.

Daniel Sæbjørnsen og Cathrine Lofnes, som begge jobber i Tro & Mediers omGud.net-arbeid, startet samlingen med bønn, Guds ord og å sette fokus.

Tema for dagen var hvordan man kan skaffe sponsorer og samarbeidspartnere, hvordan få flere lyttere og hvordan redigere effektivt for å få best mulig lyd. Odd Arild Algrøy, Steinar Lofnes og Kjetil Fyllingen gav nyttig innsikt, og de som deltok fikk fortelle om sine podkast-prosjekt.

Les mer om podkastnettverket her!

Hensikten med podkastsamlingen er å bygge nettverk og læringsfellesskap. Og deltakerne var fornøyd:

– Veldig fint å bli bedre kjent med andre podcastere, høre hva de har lært i året som har gått og ta med praktiske tips for arbeidet videre, sa Marianne Eide fra podkasten Vendepunkt.

Leder for omGud.net-arbeidet til Tro & Medier, og podkastnettverk-leder Kjetil Fyllingen, forteller at de som måtte være interessert i å starte podkast, kan ta kontakt her, og eventuelt sjekke ut en podkast om det å drive podkast her:  https://open.spotify.com/show/3q52wP8sakJHiDzwEAgX9V?si=f3cec3b2495640db 

Foto: Cathrine Lofnes

Sammen gjør vi Jesus synlig i mediene.

Bli fastgiver eller støtt oss gjerne med en gave. Vipps 55256 eller kontonummer 3000.14.66824.

#

Siste innlegg

$
Kristenretten

Kristenretten

Nå er «Hendelsen som forandret Norge» lansert! Dette er en ny underholdende og opplysende miniserie med Farmen-presten, Thor Haavik!

Arven etter Adam innsamling

Arven etter Adam innsamling

Arven etter Adam forteller evangeliet til barn, og skal nå oversettes til norsk. Bidra til å få skikkelig gode norske stemmer i serien!

Jesus synlig i julen

Jesus synlig i julen

Vi ønsker å gjøre Jesus synlig i julen! La mennesker rundt deg få glimt av Jesus gjennom dine sosiale medier denne førjulstida.

Slaveri i Bibelen

Slaveri i Bibelen

Slavehold i bibelsk tid var noe annet enn det vi ofte tenker på i dag når vi tenker på slaveri. Så hva sier egentlig Bibelen om slaveri?

#
$