Gratis e-hefte med andakter og refleksjons/samtalespørsmål: Fem tekster fra Drikk – andakter i en hverdag full av skjermer

Gratis nedlastning

Ukas ros går til Barnas Bibelpod sesong 2

av | 15. nov, 2023 | Ukas ros

Ukas ros går til Barnas Bibelpod sesong 2

av nov 15, 2023

I fjor kom Barnas Bibelpod, serien der de to barna Jakob og Hanna finner en mystisk boks i skogen, hvor de på underlig vis plutselig kan prate med Lukas fra Bibelen, som forteller fra det han opplever i en helt annen tid.

I sesong 2 har Tobben funnet boksen i skogen, og fikler med den. Pluselig blir han helt borte. 

– Vi ønsker å nå flest mulig barn med evangeliet og vi ønsker å bruke de kanalene som er tilgjengelig. Det finnes svært lite podcaster for barn, men det er et satsingsområde for NRKsuper og andre aktører. Vi ønsker å være der med en podcast med et trosstyrkende innhold, kan vi lese på Filadelfiakirken Sarpsborg sin nettside.

Føbe Elise Edvardsen, pastor med ansvar for barn og unge i Filadelfiakirken Sarpsborg, har skrevet manuset til serien. Hun har tidligere uttalt til Tro & Medier at hun er veldig takknemlig for Mediestipendet, for det hjalp dem til å nå de målene de hadde satt seg.  

Vi synes dette er en flott serie for barn, og setter pris på en god podkast for barn med kristent innhold! Derfor får Barnas Bibelpod Ukas ros! 

Bilde:  Barnas Bibelpod får Ukas ros. 

Sammen gjør vi Jesus synlig i mediene.

Bli fast giver eller støtt oss gjerne med en gave. Vipps 55256 eller kontonummer 3000.14.66824.

#

Siste innlegg

$
Kjære unge jente

Kjære unge jente

Jeg vil gjerne dele noen tanker med deg som jeg tror opptar deg, og som jeg er overbevist om at du trenger å bli minnet på i den tiden vi lever i. 

Den offentlige samtale + kristne = ? 

Den offentlige samtale + kristne = ? 

Å «stikke hodet fram» kommer selvsagt med en pris – men hver gang en gjør det, innser en at mange flere deler meningene, men ikke nødvendigvis motet til å si det selv.

Hvorfor er de så sinte på Danby? 

Hvorfor er de så sinte på Danby? 

Er du en av dem som nettopp har begynt å se på «Spillet» på TV2, eller har planer om å se programmet? Da vil denne teksten inneholde noen avsløringer fra starten av serien. Sånn, da er du advart. 

Jeg tror Gud gråter og er sint!

Jeg tror Gud gråter og er sint!

«Finnes det gutter som ikke er avhengig av porno?», spurte en ung kvinne oss en dag da hun delte om sine erfaringer med gutter i Norge i dag.

Kompani Lauritzen foreldretips 

Kompani Lauritzen foreldretips 

Har vi foreldre, og kanskje spesielt oss mødre, vegring for å tåle ubehag i møte med barneoppdragelse? Og hva kan vi lære av Kompani Lauritzen? 

#
$