Ukas ros til Aftenposten Junior! 

Foto:

av | 4. apr, 2024 | Ukas ros

Mange gode kandidater

Vi vurderte å gi Ukas ros denne gangen til NRK for deres påskedekning, etter at Jens-Petter Jørgensen gikk ut og roste allmennkringkasteren for å ha den kristne påskefeiringen tydelig til stede i deres sendeplan. I tillegg til gudstjenestene, var det også «påfallande mange nyhendeinnslag om påskefeiring, og naturleg omtale om kvifor me feirar påske», uttalte Jørgensen til Vårt Land. Dette fortjener ros – og vi kan i tillegg gi en ros til Jens-Petter Jørgensen for å sette fokus på det positive.  

Kiwi Lindås kunne også fått Ukas ros – og ros får de! – for sin post på Facebook om åpningstider i påsken. Den skapte stort engasjement da vi delte den på vår Facebookside!  

Vi roser Aftenposten Junior

Likevel er det Aftenposten Junior som stikker av med Ukas ros denne gangen. Like før påske hadde de en artikkel over to sider om Jonathan som var på kristen påskeleir. Her var det både sporlek (med lagnavn «Ostepop i nesen»), bordbønn og en kort påskeprat.  

Logo Aftenposten junior

Tro er en viktig del av livet

I Tro & Medier har vi flere ganger snakket om viktigheten av å gjøre tro til en naturlig del av den offentlige samtalen. Om vi følger myten om at religiøs tro er en privatsak, blir tro noe fremmed. Og faren for fordommer lurer like rundt hjørnet. Det skal være trygt å tro i Norge, og slike artikler som denne i Aftenposten Junior bidrar til at barn får se at religion og tro er en vanlig og viktig del av mange andre barns liv. Takk til Aftenposten Junior (og til Jonathan)! 

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Jeg ønsker å motta:
Personvernerklæring
=
#

Siste innlegg

$
#
$