bilde

F&M ønsker å samle kristen-Norge, ikke minst medieaktørene, til et fornyet, felles arbeid for å nå mennesker med evangeliet gjennom mediene, og i dette passer Jesus.net-arbeidet svært godt. 

Jesus.net vil bli kjernevirksomheten i et nytt kompetansesenter for nettmisjon. Dette konseptet inkluderer i dag

jarle
  • Facebook
  • Twitter
omGud.net, mystory.me og hvorforjesus.no, men har i seg en fleksibilitet til å inkludere en rekke andre tiltak. Etter min mening er Jesus.net-konseptet et glimrende verktøy til å lede søkende mennesker fra nett og til levende tro – og til å bli en del av et kristent fellesskap. 

Sambåndet har en lengre sak om dette som kan leses her. 

F&M ønsker å uttrykke takknemlighet til ImF for jobben de har gjort frem til nå med Jesus.net og håper å kunne videreføre og utvikle dette arbeidet. Vi er også svært takknemlig for at ImF blir med videre med økonomisk støtte til arbeidet, og håper å få med flere organisasjoner og kirkesamfunn på denne satsingen.  

Erik Furnes understreker det samme i en uttalelse til Sambåndet: – Vi forplikter oss til å bruke like mye penger som før, og vi håper at denne satsingen også skal spre seg til andre organisasjoner og kirkesamfunn i minst like stor grad. Givere og forbedere til ImFs arbeid skal vite at vi fremdeles vil ha et sterkt søkelys på evangelisering på nett  

Det er viktig å understreke at overtakelsen ikke betyr at F&M slutter med dialogen med mediene. Vi kommer fortsatt til å ha kontakt med NRK og andre medier, men samtidig vil vi i fremtiden bli en mer aktiv aktør som bidrar til at kristne medieaktører styrkes i sitt arbeid med å nå ut med evangeliet til nye mennesker, sier han. 

Vi har som mål å fylle Facebook med håp, Instagram med nåde og gi mennesker på nett et møte med Jesus. Derfor er dette en gledens dag for oss i Familie & Medier! 

Og om du ønsker å bidra til Familie & Mediers fornyede satsing på mediemisjon i Norge, kan du bli fast giver til oss her. 

 

 

Senter for Tro & Medier

}

Åpningstider

Mandag 09:00–15:00

Tirsdag 09:00–15:00

Onsdag er telefonen stengt

Torsdag 09:00–15:00

Fredag 09:00–15:00

BESØKSADRESSE

Fjøsangerveien 45

5054 Bergen

POSTADRESSE

Postboks 2420 Solheimsviken

5824 BERGEN

v

KONTAKT OSS

E-post: post@troogmedier.no

Tlf.: 56 31 40 50

Gave

Vipps: 55256

Kontonummer 3000.14.66824

Organisasjonsnr. 971 492 996

Nysgjerrig?

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Share This