Søk Mediestipendet fra Tro & Medier! Frist 31. mars.

Les mer

En gledelig melding

av | 20. mai, 2016 | Nyheter

F&M ønsker å samle kristen-Norge, ikke minst medieaktørene, til et fornyet, felles arbeid for å nå mennesker med evangeliet gjennom mediene, og i dette passer Jesus.net-arbeidet svært godt.

Jesus.net vil bli kjernevirksomheten i et nytt kompetansesenter for nettmisjon. Dette konseptet inkluderer i dag jarleomGud.net, mystory.me og hvorforjesus.no, men har i seg en fleksibilitet til å inkludere en rekke andre tiltak. Etter min mening er Jesus.net-konseptet et glimrende verktøy til å lede søkende mennesker fra nett og til levende tro – og til å bli en del av et kristent fellesskap.

Sambåndet har en lengre sak om dette som kan leses her. 

F&M ønsker å uttrykke takknemlighet til ImF for jobben de har gjort frem til nå med Jesus.net og håper å kunne videreføre og utvikle dette arbeidet. Vi er også svært takknemlig for at ImF blir med videre med økonomisk støtte til arbeidet, og håper å få med flere organisasjoner og kirkesamfunn på denne satsingen.

Erik Furnes understreker det samme i en uttalelse til Sambåndet: – Vi forplikter oss til å bruke like mye penger som før, og vi håper at denne satsingen også skal spre seg til andre organisasjoner og kirkesamfunn i minst like stor grad. Givere og forbedere til ImFs arbeid skal vite at vi fremdeles vil ha et sterkt søkelys på evangelisering på nett

Det er viktig å understreke at overtakelsen ikke betyr at F&M slutter med dialogen med mediene. Vi kommer fortsatt til å ha kontakt med NRK og andre medier, men samtidig vil vi i fremtiden bli en mer aktiv aktør som bidrar til at kristne medieaktører styrkes i sitt arbeid med å nå ut med evangeliet til nye mennesker, sier han.

Vi har som mål å fylle Facebook med håp, Instagram med nåde og gi mennesker på nett et møte med Jesus. Derfor er dette en gledens dag for oss i Familie & Medier!

Og om du ønsker å bidra til Familie & Mediers fornyede satsing på mediemisjon i Norge, kan du bli fast giver til oss her. 

#

Siste innlegg

$
Kristenretten

Kristenretten

Nå er «Hendelsen som forandret Norge» lansert! Dette er en ny underholdende og opplysende miniserie med Farmen-presten, Thor Haavik!

Arven etter Adam innsamling

Arven etter Adam innsamling

Arven etter Adam forteller evangeliet til barn, og skal nå oversettes til norsk. Bidra til å få skikkelig gode norske stemmer i serien!

Jesus synlig i julen

Jesus synlig i julen

Vi ønsker å gjøre Jesus synlig i julen! La mennesker rundt deg få glimt av Jesus gjennom dine sosiale medier denne førjulstida.

Slaveri i Bibelen

Slaveri i Bibelen

Slavehold i bibelsk tid var noe annet enn det vi ofte tenker på i dag når vi tenker på slaveri. Så hva sier egentlig Bibelen om slaveri?

#
$