Søk Mediestipendet fra Tro & Medier! Frist 31. mars.

Les mer

Hvem skal få Medierosen 2016?

av | 3. jun, 2016 | Nyheter

Hvem synes du fortjener ros i mediene?

Medierosen er en oppmuntringspris som går til en person eller en redaksjon som har løftet frem det gode i mediene. 

Tidligere vinnere er blant annet NRK for «Salmeboka minutt for minutt», programserien «Ingen grenser», Espen Ottosen og Egil Svartdahl. 

Jury for Medierosen 2016 består av Anne Lise Søvde, daglig leder i NORME, Lars Dahle, viserektor på NLA Mediehøgskolen Gimlekollen og Jarle Haugland, daglig leder i Familie & Medier. 

Send inn ditt forslag til årets vinner ved å sende en SMS til 2377 med tekst FOM MEDIEROSEN og ditt forslag. Du kan også kontakte oss via e-post, brev eller telefon.

Medierosen 2016 deles ut i august.

#

Siste innlegg

$
Kristenretten

Kristenretten

Nå er «Hendelsen som forandret Norge» lansert! Dette er en ny underholdende og opplysende miniserie med Farmen-presten, Thor Haavik!

Arven etter Adam innsamling

Arven etter Adam innsamling

Arven etter Adam forteller evangeliet til barn, og skal nå oversettes til norsk. Bidra til å få skikkelig gode norske stemmer i serien!

Jesus synlig i julen

Jesus synlig i julen

Vi ønsker å gjøre Jesus synlig i julen! La mennesker rundt deg få glimt av Jesus gjennom dine sosiale medier denne førjulstida.

Slaveri i Bibelen

Slaveri i Bibelen

Slavehold i bibelsk tid var noe annet enn det vi ofte tenker på i dag når vi tenker på slaveri. Så hva sier egentlig Bibelen om slaveri?

#
$