Gratis e-hefte med andakter og refleksjons/samtalespørsmål: Fem tekster fra Drikk – andakter i en hverdag full av skjermer

Gratis nedlastning

Jesus kommer igjen!

av | 25. mai, 2017 | Nyheter

«Galileere, hvorfor står dere og ser mot himmelen? Denne Jesus som ble tatt bort fra dere opp til himmelen, han skal komme igjen på samme måte som dere har sett ham fare opp til himmelen», sa englene til disiplene på historiens første Kristi himmelfartsdag.  De hadde nettopp opplevd at Jesus ble tatt opp til himmelen, og stod nok ganske perplekse og stirret opp der Jesus hadde blitt borte for dem.

Jesus skal komme igjen. Det tror vi på, selv om noen nok vil stusse over at folk i en opplyst tid som vår kan tro på slike historier. Men vi tror på det fordi vi er overbevist om at det er sant, en historisk hendelse som har satt dype spor i verdenshistorien.

Og det er en av de viktige bærebjelkene i kristen misjon. Jesus kommer igjen, og den dagen skal det gå et skille gjennom menneskeheten.

Jesus selv utfordrer oss i Matt 24,37-42:

Som i Noahs dager, slik skal det være når Menneskesønnen kommer. For i tiden før storflommen spiste og drakk de, giftet seg og giftet bort, helt til den dagen Noah gikk inn i arken, og de skjønte ingenting før flommen kom og tok dem alle. Slik skal det være når Menneskesønnen kommer. Da skal to menn være ute på markene; én blir tatt med, én blir igjen. To kvinner skal male sammen på kvernen; én blir tatt med, én blir igjen.

Så våk da! For dere vet ikke hvilken dag deres Herre kommer.

Kristen misjon haster! Mennesker lever og dør i dag uten å ha tatt imot Jesus som sin frelser, han som er veien, sannheten og livet. Han er ikke én av mange veier til Gud. Jesus er den eneste veien til Gud.

Derfor vil vi i Tro & Medier bidra til at Jesus blir synlig, at evangeliet blir hørt og at mennesker får et møte med Jesus gjennom mediene! La oss stå sammen som ett folk i Kristus og bruke mediene til å vekke opp vårt folk – slik at de blir med når Jesus kommer igjen! En av de viktige satsingsområdene for Tro & Medier fremover blir å føre kristne medieaktører sammen, i samarbeid, enhet og heiarop. Vi vil hjelpe andre å lykkes. For mennesker må få hørt evangeliet i dag!

Ønsker alle en velsignet Kristi himmelfartsdag!

 

Bli med og gjør Jesus synlig i mediene! Bli Mediepartner – fast giver i Tro & Medier eller Vipps til 55256.

#

Siste innlegg

$
Kjære unge jente

Kjære unge jente

Jeg vil gjerne dele noen tanker med deg som jeg tror opptar deg, og som jeg er overbevist om at du trenger å bli minnet på i den tiden vi lever i. 

Den offentlige samtale + kristne = ? 

Den offentlige samtale + kristne = ? 

Å «stikke hodet fram» kommer selvsagt med en pris – men hver gang en gjør det, innser en at mange flere deler meningene, men ikke nødvendigvis motet til å si det selv.

Hvorfor er de så sinte på Danby? 

Hvorfor er de så sinte på Danby? 

Er du en av dem som nettopp har begynt å se på «Spillet» på TV2, eller har planer om å se programmet? Da vil denne teksten inneholde noen avsløringer fra starten av serien. Sånn, da er du advart. 

Jeg tror Gud gråter og er sint!

Jeg tror Gud gråter og er sint!

«Finnes det gutter som ikke er avhengig av porno?», spurte en ung kvinne oss en dag da hun delte om sine erfaringer med gutter i Norge i dag.

Kompani Lauritzen foreldretips 

Kompani Lauritzen foreldretips 

Har vi foreldre, og kanskje spesielt oss mødre, vegring for å tåle ubehag i møte med barneoppdragelse? Og hva kan vi lære av Kompani Lauritzen? 

#
$