bilde

«Galileere, hvorfor står dere og ser mot himmelen? Denne Jesus som ble tatt bort fra dere opp til himmelen, han skal komme igjen på samme måte som dere har sett ham fare opp til himmelen», sa englene til disiplene på historiens første Kristi himmelfartsdag.  De hadde nettopp opplevd at Jesus ble tatt opp til himmelen, og stod nok ganske perplekse og stirret opp der Jesus hadde blitt borte for dem.

Jesus skal komme igjen. Det tror vi på, selv om noen nok vil stusse over at folk i en opplyst tid som vår kan tro på slike historier. Men vi tror på det fordi vi er overbevist om at det er sant, en historisk hendelse som har satt dype spor i verdenshistorien.

Og det er en av de viktige bærebjelkene i kristen misjon. Jesus kommer igjen, og den dagen skal det gå et skille gjennom menneskeheten.

Jesus selv utfordrer oss i Matt 24,37-42:

Som i Noahs dager, slik skal det være når Menneskesønnen kommer. For i tiden før storflommen spiste og drakk de, giftet seg og giftet bort, helt til den dagen Noah gikk inn i arken, og de skjønte ingenting før flommen kom og tok dem alle. Slik skal det være når Menneskesønnen kommer. Da skal to menn være ute på markene; én blir tatt med, én blir igjen. To kvinner skal male sammen på kvernen; én blir tatt med, én blir igjen.

Så våk da! For dere vet ikke hvilken dag deres Herre kommer.

Kristen misjon haster! Mennesker lever og dør i dag uten å ha tatt imot Jesus som sin frelser, han som er veien, sannheten og livet. Han er ikke én av mange veier til Gud. Jesus er den eneste veien til Gud.

Derfor vil vi i Tro & Medier bidra til at Jesus blir synlig, at evangeliet blir hørt og at mennesker får et møte med Jesus gjennom mediene! La oss stå sammen som ett folk i Kristus og bruke mediene til å vekke opp vårt folk – slik at de blir med når Jesus kommer igjen! En av de viktige satsingsområdene for Tro & Medier fremover blir å føre kristne medieaktører sammen, i samarbeid, enhet og heiarop. Vi vil hjelpe andre å lykkes. For mennesker må få hørt evangeliet i dag!

Ønsker alle en velsignet Kristi himmelfartsdag!

 

Bli med og gjør Jesus synlig i mediene! Bli Mediepartner – fast giver i Tro & Medier eller Vipps til 55256.

Senter for Tro & Medier

}

Åpningstider

Mandag 09:00–15:00

Tirsdag 09:00–15:00

Onsdag er telefonen stengt

Torsdag 09:00–15:00

Fredag 09:00–15:00

BESØKSADRESSE

Fjøsangerveien 45

5054 Bergen

POSTADRESSE

Postboks 2420 Solheimsviken

5824 BERGEN

v

KONTAKT OSS

E-post: post@troogmedier.no

Tlf.: 56 31 40 50

Gave

Vipps: 55256

Kontonummer 3000.14.66824

Organisasjonsnr. 971 492 996

Nysgjerrig?

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Share This