Gratis e-hefte med andakter og refleksjons/samtalespørsmål: Fem tekster fra Drikk – andakter i en hverdag full av skjermer

Gratis nedlastning

Ukas ros går til norske kinoer som igjen sender en spillefilm med et kristent budskap

av | 17. sep, 2018 | Ukas ros

Ukas ros går til norske kinoer som igjen sender en spillefilm med et kristent budskap

av sep 17, 2018

Bibelbølgen fra Hollywood fortsetter. Denne gangen med filmen Can Only Imagine. Norske kinoer fortsetter å ta inn filmer med et klart, kristent budskap. Dette fortjener ros.

Noah, Risen, Heaven is for real, Maria Magdalena. Dette er bare noen av mange filmer som har blitt sendt de siste årene.  

Religiøse filmer, eller filmer med et tydelig bibelsk innhold, har tidligere fått kritikk for å ha for lav kvalitet på produksjonen. Dette har tatt seg kraftig opp de siste årene og kvaliteten nærmer seg de største produksjonene i Hollywood. Dette gjør det selvsagt enklere for norske kinoer å ta inn filmene.  

Denne gangen er det den ukjente historien bak megahiten «I Can Only Imagine» som er blitt filmatisert. Klassisk kristen tro utgjør en tydelig ramme rundt filmfortellingen som skildrer hvordan omvendelse, forsoning og tilgivelse kan forandre en families liv. 

– Bibelen er full av gode historier og vi har tilgang til verdens beste budskap. Det ser ut som Hollywood har fått opp øynene for dette, noe som er bra. I dag blir kristne miljøer ofte skildret med tydelige fordommer og mye skepsis både i bøker og filmer. Da er det godt å se filmer som Can Only Imagine som forteller hvordan gudstroen kan forandre menneskers liv, sier Simen Søvik i Tro & Medier.

Norske kinoer er en god arena hvor man kan fortelle nordmenn om evangeliet, legge bort fordommer og skepsis og fortelle sannheten. Derfor roser vi norske kinoer som viser denne typen filmer.  

Lurer du på hvor du kan se Can Only Imagine? Klikk deg inn her og se oversikten over hvor den sendes under «kjøp billetter»-fanen.

Sammen gjør vi Jesus synlig i mediene.

Bli Mediepartner eller støtt oss gjerne med en gave. Vipps 55256 eller kontonummer 3000.14.66824.

#

Siste innlegg

$
Kjære unge jente

Kjære unge jente

Jeg vil gjerne dele noen tanker med deg som jeg tror opptar deg, og som jeg er overbevist om at du trenger å bli minnet på i den tiden vi lever i. 

Den offentlige samtale + kristne = ? 

Den offentlige samtale + kristne = ? 

Å «stikke hodet fram» kommer selvsagt med en pris – men hver gang en gjør det, innser en at mange flere deler meningene, men ikke nødvendigvis motet til å si det selv.

Hvorfor er de så sinte på Danby? 

Hvorfor er de så sinte på Danby? 

Er du en av dem som nettopp har begynt å se på «Spillet» på TV2, eller har planer om å se programmet? Da vil denne teksten inneholde noen avsløringer fra starten av serien. Sånn, da er du advart. 

Jeg tror Gud gråter og er sint!

Jeg tror Gud gråter og er sint!

«Finnes det gutter som ikke er avhengig av porno?», spurte en ung kvinne oss en dag da hun delte om sine erfaringer med gutter i Norge i dag.

Kompani Lauritzen foreldretips 

Kompani Lauritzen foreldretips 

Har vi foreldre, og kanskje spesielt oss mødre, vegring for å tåle ubehag i møte med barneoppdragelse? Og hva kan vi lære av Kompani Lauritzen? 

#
$