Ukas ros går til norske kinoer som igjen sender en spillefilm med et kristent budskap

av | sep 17, 2018

Bibelbølgen fra Hollywood fortsetter. Denne gangen med filmen Can Only Imagine. Norske kinoer fortsetter å ta inn filmer med et klart, kristent budskap. Dette fortjener ros.

Noah, Risen, Heaven is for real, Maria Magdalena. Dette er bare noen av mange filmer som har blitt sendt de siste årene.  

Religiøse filmer, eller filmer med et tydelig bibelsk innhold, har tidligere fått kritikk for å ha for lav kvalitet på produksjonen. Dette har tatt seg kraftig opp de siste årene og kvaliteten nærmer seg de største produksjonene i Hollywood. Dette gjør det selvsagt enklere for norske kinoer å ta inn filmene.  

Denne gangen er det den ukjente historien bak megahiten «I Can Only Imagine» som er blitt filmatisert. Klassisk kristen tro utgjør en tydelig ramme rundt filmfortellingen som skildrer hvordan omvendelse, forsoning og tilgivelse kan forandre en families liv. 

– Bibelen er full av gode historier og vi har tilgang til verdens beste budskap. Det ser ut som Hollywood har fått opp øynene for dette, noe som er bra. I dag blir kristne miljøer ofte skildret med tydelige fordommer og mye skepsis både i bøker og filmer. Da er det godt å se filmer som Can Only Imagine som forteller hvordan gudstroen kan forandre menneskers liv, sier Simen Søvik i Tro & Medier.

Norske kinoer er en god arena hvor man kan fortelle nordmenn om evangeliet, legge bort fordommer og skepsis og fortelle sannheten. Derfor roser vi norske kinoer som viser denne typen filmer.  

Lurer du på hvor du kan se Can Only Imagine? Klikk deg inn her og se oversikten over hvor den sendes under «kjøp billetter»-fanen.

Sammen gjør vi Jesus synlig i mediene.

Bli Mediepartner eller støtt oss gjerne med en gave. Vipps 55256 eller kontonummer 3000.14.66824.

Bygger relasjoner over nett

Mads har en stor lidenskap for dataspill og kirke. Han er ingen online misjonær, men trygg i troen. Det åpner for spennende relasjoner på nett.Mads Hauge (26) fra Sauda gikk til butikken med mesteparten av konfirmasjonspengene sine for ti år siden og kjøpte en ny...

Bli med og ta en uke fri fra skjermene

Uka før påske arrangerer vi Skjermfri uke. Vi ønsker å stoppe opp og tenke over hva som er viktigst. Driver jeg bare med i strømmen av oppdateringer og underholdning? Går jeg glipp av noe virkelig viktig? Antall nyhetsoppslag om skjermbruk blant barn har økt de siste...

Senter for Tro & Medier

}

Åpningstider

Mandag 09:00–15:00

Tirsdag 09:00–15:00

Onsdag er telefonen stengt

Torsdag 09:00–15:00

Fredag 09:00–15:00

BESØKSADRESSE

Fjøsangerveien 45

5054 Bergen

POSTADRESSE

Postboks 2420 Solheimsviken

5824 BERGEN

v

KONTAKT OSS

E-post: post@troogmedier.no

Tlf.: 56 31 40 50

Gave

Vipps: 55256

Kontonummer 3000.14.66824

Organisasjonsnr. 971 492 996

Nysgjerrig?

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Tegning av kamera

Nysgjerrig?

Få vår rykende ferske mediekommentar, ukas ros og nyttige og gode saker rett i innboksen. Vi sender ut nyhetsbrev 2-3 ganger i måneden. Helt gratis!

Nå er det bare å lene seg tilbake å vente på vårt neste nyhetsbrev!

Share This