Ukas ros går til Unik på NRK Super

av | jan 23, 2019

Foto: Skjermdump fra NRK nett-tv

Unik er en dokumentarserie for barn hvor vi møter barn med ulike historier. NRK Super viser på en god måte at selv om førsteinntrykk kan gi et bilde av at man er annerledes, ligger det ofte en større historie bak. NRK Super forteller her gode historier for barn. Det fortjener ros.  

Dette er en god serie laget for barn. Den viser at det ofte er mer enn det man kan se ved første blikk. For barn gir denne serien et innblikk i hvordan andre barn, som kan oppleves som annerledes, har det.  

– Det gjør inntrykk på meg å se hvordan Rie sine dager er. Hun sliter med angst og at flere stirrer på henne. Men hun er som barn flest, smart, morsom og har en drøm, sier Simen Søvik, kommunikasjonsleder i Tro & Medier. 

På en god måte får vi også bli kjent med sykehus, leger og handlingsløpet til enkelte operasjoner oundersøkelser. På den måten bidrar NRK Super til å ufarliggjøre dette for barna som ser på.  

«Unik» er en dokumentarserie for barn som består av syv episoder på 20 minutter. I serien, som ble vist i romjula og kan ses på NRK Supers nettspiller, møter vi ti barn mellom 10 og 15 år, som har ulike historier. Vi møter blant andre Marie med diabetes, Trym med barneleddgikt og Rie som skal operere en skjevhet i ansiktet. 

  • Facebook
  • Twitter

FOTO: NRK nett-tv

Sammen gjør vi Jesus synlig i mediene.

Bli Mediepartner eller støtt oss gjerne med en gave. Vipps 55256 eller kontonummer 3000.14.66824.

Bygger relasjoner over nett

Mads har en stor lidenskap for dataspill og kirke. Han er ingen online misjonær, men trygg i troen. Det åpner for spennende relasjoner på nett.Mads Hauge (25) fra Sauda gikk til butikken med mesteparten av konfirmasjonspengene sine for ti år siden og kjøpte en ny...

Bli med og ta en uke fri fra skjermene

Uka før påske arrangerer vi Skjermfri uke. Vi ønsker å stoppe opp og tenke over hva som er viktigst. Driver jeg bare med i strømmen av oppdateringer og underholdning? Går jeg glipp av noe virkelig viktig? Antall nyhetsoppslag om skjermbruk blant barn har økt de siste...

Senter for Tro & Medier

}

Åpningstider

Mandag 09:00–15:00

Tirsdag 09:00–15:00

Onsdag er telefonen stengt

Torsdag 09:00–15:00

Fredag 09:00–15:00

BESØKSADRESSE

Fjøsangerveien 45

5054 Bergen

POSTADRESSE

Postboks 2420 Solheimsviken

5824 BERGEN

v

KONTAKT OSS

E-post: post@troogmedier.no

Tlf.: 56 31 40 50

Gave

Vipps: 55256

Kontonummer 3000.14.66824

Organisasjonsnr. 971 492 996

Nysgjerrig?

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Tegning av kamera

Nysgjerrig?

Få vår rykende ferske mediekommentar, ukas ros og nyttige og gode saker rett i innboksen. Vi sender ut nyhetsbrev 2-3 ganger i måneden. Helt gratis!

Nå er det bare å lene seg tilbake å vente på vårt neste nyhetsbrev!

Share This