bilde

Ukas ros går til Veronica Simoné Fjeld!

Veronica Simoné Fjeld, for mange bedre kjent som Yummymummy, er forfatter, reporter og programleder, foredragsholder, kroppspositivist, komiker og influenser. Hun bruker sine plattformer til å fremme det naturlige, det ekte og det hun selv kallerdet perfekte. Dette synes vi fortjener ros!  

Bilde lånt fra D2Shop 

Sosiale medier er for mange en stor glede. Du kan finne utallige menger inspirasjon, du kan holde god kontakt med både kjente og ukjente verden over og du kan lære mye om det meste. På den andre siden kan sosiale medier være en destruktiv arena som sprer dårlig påvirkning og press i mange ulike varianter 

Sakling og konstruktiv

– Veronica Simoné Fjeld er blitt en viktig stemme i dagens mediebilde. Hun bruker sin plattform til å kritisere lovbrudd gjort av skjønnhetsbransjen, på en saklig og konstruktiv måtePå den måten er hun med å bevisstgjøre det norske folk på viktigheten av å være kritisk i møte med sosiale medier, både for sin egen delmen og spesielt på vegne av de mest sårbare – barn og unge, sier Ingrid Anette Padøy, i Mammashjerte 

Motvekt til kroppspress

– Jeg har fulgt Yummymummy i sosiale medier i flere år og syntes det er digg med noen som gir litt motvekt til alt som skaper kroppspress og generelt press mot det naturlige. Ikke bare er hun ekstremt dyktig og saklig til å formidle det hun står for, men hun viser det også i hele sitt vesen. Hun stråler naturlighet med hele seg, og lar smil, godhet og positivisme prege alle hennes kanaler, sier Jenny Bruvik i Tro & Medier.  

Vi heier på de som tør å stå imot presset i sosiale medier. De som tør å være seg selv, som står opp for de mer sårbare gruppene og de som gjør en forskjell for andre. Veronica Simoné Fjeld fortjener i aller sterkeste grad denne Ukas ros!   

Sammen gjør vi Jesus synlig i mediene.
Bli med i nettVerket eller støtt oss gjerne med en gave. Vipps 55256 eller kontonummer 3000.14.66824.

Senter for Tro & Medier

}

Åpningstider

Mandag 09:00–15:00

Tirsdag 09:00–15:00

Onsdag er telefonen stengt

Torsdag 09:00–15:00

Fredag 09:00–15:00

BESØKSADRESSE

Fjøsangerveien 45

5054 Bergen

POSTADRESSE

Postboks 2420 Solheimsviken

5824 BERGEN

v

KONTAKT OSS

E-post: post@troogmedier.no

Tlf.: 56 31 40 50

Gave

Vipps: 55256

Kontonummer 3000.14.66824

Organisasjonsnr. 971 492 996

Nysgjerrig?

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Share This