Søk Mediestipendet fra Tro & Medier! Frist 31. mars.

Les mer

Ukas ros til «Reisen hjem»

av | 30. nov, 2017 | Ukas ros

Ukas ros til «Reisen hjem»

av 30. nov 2017

Denne uka fikk vi en programreaksjon fra en av våre mediepartnere som ønsket å takke for serien «Reisen hjem».

Takken ble først sendt til TV 2 og vi setter pris på at den ble sendt til oss etterpå. Vi er helt enig med vår mediepartner og ønsker denne uka å rose programmet på TV 2, produsert av TV Inter, på bakgrunn av programreaksjonen. «I dag har jeg sendt en e-post til TV2 for å takke for serien «Reisen hjem». Sist søndag var det Hanne Krogh som fortalte sin troshistorie. Veldig fint!», sto det i e-posten til TV 2 og til oss.

– Kanskje enda viktigere

Programleder Egil Svartdahl blir i denne programserien kjent med norske kjendiser og viser seerne en annen side av dem. Programmene snakker åpenhjertig, nært og tett og hva som har vært avgjørende for tro og tvil, og hvordan oppvekst og bakgrunn i kirke og menighet har vært med på å prege livet – på godt og vondt. – Vi mottar ofte reaksjoner på programmer etter negative hendelser. Det er selvsagt viktig å si ifra når vi mener noe er galt, men det kanskje enda viktigere å si ifra til mediene når de har gjort noe bra, sier Simen Søvik, kommunikasjonsleder i Tro & Medier.

Oppfordring på Facebook

Vår Mediepartner benyttet muligheten til å rose flere av sine favoritter når hun først tok kontakt med TV 2, samtidig som hun påpekte noe som ikke var like bra. I tillegg til tilbakemeldingen til TV 2 ble det gitt en oppfordring på Facebook som vi ønsker mer av. «Jeg oppfordret forresten på min fb-side folk til å «bombardere» TV2 med takk for «Reisen hjem»», sto det i e-posten vi fikk. Har du en reaksjon? Om den er positiv eller negativ ønsker vi din tilbakemelding. Du kan sende inn din reaksjon her.

Ønsker du å gi en gave og bidra til å gjøre Jesus synlig i mediene? Ved å bli Mediepartner i Tro & Medier eller gi en gave på Vipps til 55256, hjelper du oss til å nå lenger.

Foto: TV 2/KPK Programleder Egil Svartdahl og popartisen Venke Knutson i storsalen på bedehuset i Birkeland. Fra sesong 3.
#

Siste innlegg

$
Kristenretten

Kristenretten

Nå er «Hendelsen som forandret Norge» lansert! Dette er en ny underholdende og opplysende miniserie med Farmen-presten, Thor Haavik!

Arven etter Adam innsamling

Arven etter Adam innsamling

Arven etter Adam forteller evangeliet til barn, og skal nå oversettes til norsk. Bidra til å få skikkelig gode norske stemmer i serien!

Jesus synlig i julen

Jesus synlig i julen

Vi ønsker å gjøre Jesus synlig i julen! La mennesker rundt deg få glimt av Jesus gjennom dine sosiale medier denne førjulstida.

Slaveri i Bibelen

Slaveri i Bibelen

Slavehold i bibelsk tid var noe annet enn det vi ofte tenker på i dag når vi tenker på slaveri. Så hva sier egentlig Bibelen om slaveri?

#
$