Gratis e-hefte med andakter og refleksjons/samtalespørsmål: Fem tekster fra Drikk – andakter i en hverdag full av skjermer

Gratis nedlastning

Ukas ros til «Anno»

av | 8. mar, 2017 | Ukas ros

Anno er en norsk realityserie på NRK. 14 deltakere reiser tilbake i tid for å oppleve ulike epoker i norsk historie. De skal jobbe seg opp fra fattigdom og slit til rikdom og ære. Men bare én kan stikke av med seieren og borgerbrevet.

Familie & Medier har fått flere gode tilbakemeldinger fra våre medlemmer på realityserien «Anno».

Her er noen av reaksjonene som er sendt til oss:

– Har lyst til å gi NRK ros for «Anno». Et flott program, og uten banning!

– Anbefaler å gi ros til NRK for «Anno». Har fulgt med på denne sesongen, og det er en direkte forstring i hvordan behandle hverandre, støtte og oppmuntre hverandre – selv om man er uenige, slitne og litt småirritert.

– Jeg vil takke for «Anno» som går nå. Her har NRK virkelig fått valgt ut en fin flokk deltakere, som viser en fin moral og omsorg for hverandre. Her er det ikke om å gjøre å tråkke hverandre ned, men å være med og løfte hverandre opp for at det skal lykkes. Språkbruken her (med unntak av noen glipp) har vært rosverdig. La oss få mer av dette.

Vi har mottatt ros på programmet fra flere hold. Både at det har godt innhold og at det nærmest er fritt for dårlig språk, sier redaktør Berit H. Steensen i Familie & Medier.

 

 

 

#

Siste innlegg

$
Kjære unge jente

Kjære unge jente

Jeg vil gjerne dele noen tanker med deg som jeg tror opptar deg, og som jeg er overbevist om at du trenger å bli minnet på i den tiden vi lever i. 

Den offentlige samtale + kristne = ? 

Den offentlige samtale + kristne = ? 

Å «stikke hodet fram» kommer selvsagt med en pris – men hver gang en gjør det, innser en at mange flere deler meningene, men ikke nødvendigvis motet til å si det selv.

Hvorfor er de så sinte på Danby? 

Hvorfor er de så sinte på Danby? 

Er du en av dem som nettopp har begynt å se på «Spillet» på TV2, eller har planer om å se programmet? Da vil denne teksten inneholde noen avsløringer fra starten av serien. Sånn, da er du advart. 

Jeg tror Gud gråter og er sint!

Jeg tror Gud gråter og er sint!

«Finnes det gutter som ikke er avhengig av porno?», spurte en ung kvinne oss en dag da hun delte om sine erfaringer med gutter i Norge i dag.

Kompani Lauritzen foreldretips 

Kompani Lauritzen foreldretips 

Har vi foreldre, og kanskje spesielt oss mødre, vegring for å tåle ubehag i møte med barneoppdragelse? Og hva kan vi lære av Kompani Lauritzen? 

#
$