Søk Mediestipendet fra Tro & Medier! Frist 31. mars.

Les mer

Ukas ros til «Beat for beat»

av | 4. mai, 2017 | Ukas ros

Det populære sangprogrammet «Beat for beat»har i snitt over 600 000 seere hver fredag kveld. Sist fredag var det mange som gledet seg over fine sanger om tro. Det ble også en nær og personlig fremføring av sangen Sjelen trenger til hvile.

Tro & Medier har mottatt ros på programmet fra våre medlemmer:

Fredag kveld slo vi på «Beat for beat» på NRK 1. Der ble Jesus synlig! En av deltakerne fortalte at han hadde gått med sin mor på møter flere ganger i uken da han vokste opp. Mor satt blant publikum, ble ropt fram, og de to sang en herlig sang om Jesus! En av de andre deltakerne gråt. Neste sang hadde også kristent innhold. Etterpå sa programlederen:"Hva er det som skjer her i kveld?" her

Ble fylt av takknemlighet over å se et tydelig glimt av Jesus i media!

 – Det sentrale budskapet om Jesus og frelsen ble nært og personlig under sist sending av «Beat for beat» på NRK, sier redaktør i Tro & Medier, Berit H. Steensen. 

Du kan se innslaget her.

 

Bli med og gjør Jesus synlig i mediene! Bli Mediepartner – fast giver i Tro & Medier eller Vipps til 55256.

#

Siste innlegg

$
Kristenretten

Kristenretten

Nå er «Hendelsen som forandret Norge» lansert! Dette er en ny underholdende og opplysende miniserie med Farmen-presten, Thor Haavik!

Arven etter Adam innsamling

Arven etter Adam innsamling

Arven etter Adam forteller evangeliet til barn, og skal nå oversettes til norsk. Bidra til å få skikkelig gode norske stemmer i serien!

Jesus synlig i julen

Jesus synlig i julen

Vi ønsker å gjøre Jesus synlig i julen! La mennesker rundt deg få glimt av Jesus gjennom dine sosiale medier denne førjulstida.

Slaveri i Bibelen

Slaveri i Bibelen

Slavehold i bibelsk tid var noe annet enn det vi ofte tenker på i dag når vi tenker på slaveri. Så hva sier egentlig Bibelen om slaveri?

#
$