Ukas ros til «Hjerte hjemme»

av | mai 16, 2018

Vi ønsker å rose Anne Kristin og Odd Håvard Moen som har startet «Hjerte hjemme».

Ekteparet Moen har tatt modige steg ut på nett med egen YouTube-kanal og i sosiale medier for å motivere og inspirere familier til å fokusere på Jesus hjemme.

Med enkle verktøy ønsker de å gi praktisk hjelp inn i en hektisk hverdag.

Vi mener at dette er en forbilledlig måte å ta i bruk nye mediekanaler for å spre et viktig budskap. De våger å legge ut på ferden uten stort budsjett eller avanserte verktøy, og lærer mens de går. De viser at en kan komme langt med et brennende hjerte, og vilje til å prøve.

De skriver på nettsiden hjertehjemme:

«Det er mye rundt oss som kjemper om å få vår oppmerksomhet, tid og fokus, men det mest verdifulle arbeidet vi gjør, er det vi gjør hjemme! Relasjonen med ektefellen, barna våre og Gud.»

Her mener vi at de treffer en viktig spiker mitt på hode, og vi ønsker lykke til videre med dette prosjektet.

Vi oppfordrer alle til å sjekke ut YouTube-kanalen og Facebook-siden deres.

Vil du høre mer om historien bak «Hjerte hjemme» kan du sjekke ut denne episoden av en lekendelett podcast:

  • Facebook
  • Twitter

Ekteparet Moen har tatt modige steg ut på nett med egen YouTube-kanal og i sosiale medier for å motivere og inspirere familier til å fokusere på Jesus hjemme. Foto: privat

Der får du også med 5 gode tips til foreldre som vil ha hjerte mer hjemme.

Sammen gjør vi Jesus synlig i mediene.

Bli Mediepartner eller støtt oss gjerne med en gave. Vipps 55256 eller kontonummer 3000.14.66824.

En iboende kraft til å endre historiens gang

De var bare en håndfull mennesker. En liten flokk som må ha vært fylt av motstridende følelser. Jesu oppstandelse sprengte alle grenser for hva de trodde var mulig og fylte dem med enorm glede. Samtidig forlot Jesus dem da han ble tatt opp til himmelen og gjorde dem...

Utdeling av Mediestipend

Årets mottakere av Tro & Mediers Mediestipend er klare. Med det ønsker vi å bidra til dyktiggjøring av kristne mediearbeidere, og gi støtte til bruk av mediene i evangeliets tjeneste.

Starten på åpenhet om journalisters tro?

Journalisters livssyn er ett av temaene når medieundersøkelsen presenteres på Nordiske Mediedager i år. Selv om det kun stilles ett spørsmål om dette i undersøkelsen, er det å håpe at det signaliserer en begynnende åpenhet om tro og livssyn.

[A /]
Tegning av kamera

Nysgjerrig?

Få vår rykende ferske mediekommentar, ukas ros og nyttige og gode saker rett i innboksen. Vi sender ut nyhetsbrev 2-3 ganger i måneden. Helt gratis!

Nå er det bare å lene seg tilbake å vente på vårt neste nyhetsbrev!

Share This